Magic the Gathering
Magic the Gathering29288 MEDLEMMAR 1020 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Heroic och -1/-1 counters.... planeswalkers...
Gideon of the Trials VS Humility
Senast läst: 17:01:16, 22/10 -17. Läst 935 gånger.
rolle1
MEDLEM
Surte
@svm s. 10/12 -02

34 rubriker
208 svar

Gideon of the Trials VS Humility 22:18:43, 17/6 -17  
Hej en fundering hur det funkar om tex jag har i spel Humility och en Gideon of the Trials
Jag vill akivera den andra förmågan och göra planewalkern till en 4/4 gubbe.
Vad händer blir han 1/1 eller 4/4?

Isanion
MEDLEM
Borås
@svm s. 3/1 -11

19 rubriker
233 svar

1. Den blir en 4/4 eftersom abili... 23:22:45, 17/6 -17  
Den blir en 4/4 eftersom abilityn aktiverades senare än Humility kom in i spel. 0:ar du Gideon of the Trials och sedan spelar Humility t.ex. blir den en 1/1a under den turen tills något nytt säger vad den ska bli (antagligen nästa tur då efter att det faller av EoT).

Uppdaterad: 23:24:00, 17/6 -17
rolle1
MEDLEM
Surte
@svm s. 10/12 -02

34 rubriker
208 svar

2. Ok bra det var som ja trodde m... 07:55:44, 18/6 -17  
Ok bra det var som ja trodde men va som sagt inte helt säker.
Tackar.
Bloodspawn
MEDLEM
Habo
@svm s. 27/3 -15

11 rubriker
542 svar

3. Kan man få en förklaring här f... 07:52:42, 19/6 -17  
Kan man få en förklaring här för jag förstår inte riktigt. Humility är ju en statisk effekt som påverkar allt på battlefield så länge den är i spel. Om tom animerade länder blir 1/1 som inte kan tappa för mana så borde väl Gideon bli en 1/1 utan abilities? Det är ju permanenter redan på battlefield som blir till creatures i bägge fallen...
 
"Not Gruul? Then die!"
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1477 svar

4. Länder kommer att få p/t som d... 08:37:57, 19/6 -17  
Länder kommer att få p/t som deras ability ger dem pga timestamp.
Länder tappar sin manaförmåga eftersom animering av länder inte ger dem någon förmåga, i lagret med ability gain/loss finns det med andra ord bara en förmåga som säger att de blir av med sina förmågor.

Notera att animerad Giddeon kommer att förlora alla sina PW abilitys. Gidde får dock några andra häftiga abilitys via sin aktivering.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Bloodspawn
MEDLEM
Habo
@svm s. 27/3 -15

11 rubriker
542 svar

5. Aah, layers som vart i farten ... 08:45:38, 19/6 -17  
Aah, layers som vart i farten igen. Kan man läsa om hur de funkar någonstans här på sidan? Layers är det minst intuitiva inom magis regler jag stött på så det tar lite tid att lära sig. Är det samma med ex. Night of Souls' Betrayal eller fungerar det olika med p/t modifikation jämfört med att sätta ett specifikt värde?
 
"Not Gruul? Then die!"
Uppdaterad: 08:46:27, 19/6 -17
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1477 svar

6. Lager är väldigt intuitiva när... 08:57:58, 19/6 -17  
Lager är väldigt intuitiva när du börjar fundera på vad som hade hänt om de inte funnits.

Läs delen 613 för lager. Regelboken
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Bloodspawn
MEDLEM
Habo
@svm s. 27/3 -15

11 rubriker
542 svar

7. Tack!... 09:00:43, 19/6 -17  
Tack!
 
"Not Gruul? Then die!"



BYT BORD TILL


 
  Ixalan! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!