Magic the Gathering
Magic the Gathering28814 MEDLEMMAR 1022 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Tapkostnader... Gideon of the Trials VS Humili...
Heroic och -1/-1 counters.
Senast läst: 21:11:10, 26/6 -17. Läst 379 gånger.
Steelrose
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 14/1 -16

1 rubriker
1 svar

Heroic och -1/-1 counters. 11:26:19, 19/6 -17  
Jag är lite osäker på hur targetingreglerna fungerar för "heroic"-förmågorna på varelser som Agent of the Fates när man spelar ett kort som har en förmåga som targetar en annan varelse när den kommer in i spel, t.ex. Baleful Ammit.
Triggas den eller ej?

Skopsen
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 11/10 -05

60 rubriker
1257 svar

1. Nopes. Baleful Ammit har inget... 11:27:57, 19/6 -17  
Nopes. Baleful Ammit har inget target som spell. Det är en triggered ability.
 
"Han har inte alla indianer i kanoten om man säger så." - Uppsalapolisen
Steelrose
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 14/1 -16

1 rubriker
1 svar

2. Ah. Som jag misstänkte då. Tac... 11:33:07, 19/6 -17  
Ah. Som jag misstänkte då. Tack.
BYT BORD TILL


 
  Hour of Devastation! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!