Magic the Gathering
Magic the Gathering34767 medlemmar 637 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Zhulodok, Void Gorger cascade... Splendid reclamation och echoi ...
Serpent's Soul-Jar vs It That Betrays
Senast läst: 09:13:25, 21/2 -24. Läst 267 gånger.
Patrikwindahl
MEDLEM
Märsta
@svm s. 1/8 -13

1 rubriker
2 svar

Serpent's Soul-Jar vs It That Betrays 01:25:54, 3/2 -24  
Hej!

Om spelare A har en Serpent's Soul-Jar och en Llanowar Elves i spel, och spelare B kontrollerar en It That Betrays och spelar en All Is Dust, får B kontroll över både Serpent's Soul-Jar och Llanowar Elves till följd av sacrificen eller hinner Llanowar Elves exilas först med Soul-Jaren?

Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
FSVM - LEDAMOT
Axvall
@svm s. 26/5 -04

92 rubriker
2197 svar

1. Eftersom alla sacc från All is... 10:35:01, 3/2 -24  
Eftersom alla sacc från All is Dust sker samtidigt så kommer Souol-Jar att se din alv dö.

Så både dies triggern fårn Jar & sacc för It kommer att gå på stacken. Eftersom bara den som resolvar först kommer att spela någon roll så beror resultatet på vems runda det är.

I en mot en, så kommer den vars runda det INTE är att få göra sin effekt (NAP, Non Active Player).

TLDR; Eftersom det är din motståndares runda så kommer du exila din alv. Skulle du sacca den på din runda så får motståndaren den i spel.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Patrikwindahl
MEDLEM
Märsta
@svm s. 1/8 -13

1 rubriker
2 svar

2. Okej tack för svar! Om det ske... 10:55:30, 3/2 -24  
Okej tack för svar! Om det sker i en 3-spelarmatch och det är den tredje spelaren som spelar all is dust istället, är det då beroende på hur man sitter runt bordet som avgör vilken effekt som hamnar överst på stacken?
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
FSVM - LEDAMOT
Axvall
@svm s. 26/5 -04

92 rubriker
2197 svar

3. Ja. Sist i turordningen resolv... 12:26:51, 3/2 -24  
Ja. Sist i turordningen resolvar först, sedan näst sist osv.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Uppdaterad: 12:27:53, 3/2 -24
Patrikwindahl
MEDLEM
Märsta
@svm s. 1/8 -13

1 rubriker
2 svar

4. Toppen, tack! :)... 12:51:12, 3/2 -24  
Toppen, tack! :)
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
FSVM - LEDAMOT
Axvall
@svm s. 26/5 -04

92 rubriker
2197 svar

5. Observera dock, det är vems ru... 13:09:19, 3/2 -24  
Observera dock, det är vems runda det är som spelar roll. Inte vem som spelade spellen. Vet inte om jag var otydlig med det.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Uppdaterad: 13:09:34, 3/2 -24
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!