Magic the Gathering
Magic the Gathering34766 medlemmar 640 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Serpent's Soul-Jar vs It That ... Fråga om Savvy Hunter ...
Splendid reclamation och echoing deeps
Senast läst: 11:23:36, 21/2 -24. Läst 368 gånger.
mudrunner
MEDLEM
Huddinge
@svm s. 6/12 -08

6 rubriker
17 svar

Splendid reclamation och echoing deeps 23:29:17, 28/1 -24  
Säg att jag har en Echoing Deeps i graven och en Overgrown Tomb. Om jag spelar Splendid Reclamation så kan Echoing Deeps kopiera Overgrown Tomb, i alla fall enligt MTGA. Hur kommer det sig, borde inte graven vara tom på länder när ability händer?

Uppdaterad: 23:29:47, 28/1 -24

214
MEDLEM
@svm s. 18/10 -11

329 rubriker
8345 svar

1. När Echoing Deeps ska byta zon... 11:21:13, 29/1 -24  
När Echoing Deeps ska byta zon väljer du att den ska komma in som en kopia, när du gör valet är Echoing Deeps fortfarande kvar i graven.
 
[Link= '][/link]

"214 har rätt i allt" - allek

"214 vet vad han snackar om" - nepO

214 har aldrig fel” - donhaggis
mudrunner
MEDLEM
Huddinge
@svm s. 6/12 -08

6 rubriker
17 svar

2. Förstår, tack :)... 12:51:16, 29/1 -24  
Förstår, tack :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!