Magic the Gathering
Magic the Gathering32196 medlemmar 790 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Interaktion Risen Reef... Regelfråga: adventure + Sram's ...
srams expertise+adventure?
Senast läst: 03:00:49, 24/5 -20. Läst 452 gånger.
valsch
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 15/12 -19

2 rubriker
4 svar

srams expertise+adventure? 10:22:58, 25/3 -20  
kan man med hjälp av Sram's Expertise spela adventure sidan av Flaxen Intruder ?

Uppdaterad: 11:15:10, 25/3 -20

JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

227 rubriker
2070 svar

1. Hade adventuredelen haft en cm... 11:35:10, 25/3 -20  
Hade adventuredelen haft en cmc på 3 eller mindre hade du kunnat det, men det funkar inte med welcome home, då den kostar mer än 3.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Rogergirg_G
MEDLEM
Umeå
@svm s. 14/12 -08

38 rubriker
179 svar

2. https://www.svenskamagic.com/f... 12:12:01, 25/3 -20  
https://www.svenskamagic.com/forumet/topic.php?ID=170845
valsch
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 15/12 -19

2 rubriker
4 svar

3. tack för svaren! jag håller på... 12:33:01, 25/3 -20  
tack för svaren! jag håller på att sortera alla kort jag har och såg att jag hade några kort i den där expertise cykeln och ville gärna använda dom. men finns det någon annan sätt att använda dom?
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

65 rubriker
1844 svar

4. Hej. Uppdaterat den länkade ... 18:16:54, 9/4 -20  
Hej.
Uppdaterat den länkade tråden så att rätt info finns. Väldigt sent dock...

Kort svar, du behöver någonting som gör att du får spela "target card with CMC "1" withouth paying for its mana cost".
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)



BYT BORD TILL


 
  Preorder Ikoria: Lair of Behemoths! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!