Magic the Gathering
Magic the Gathering32102 medlemmar 776 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Dryad vs Oko... Regelfråga: adventure + Sram's ...
srams expertise+adventure?
Senast läst: 11:00:32, 7/4 -20. Läst 380 gånger.
valsch
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 15/12 -19

2 rubriker
4 svar

srams expertise+adventure? 10:22:58, 25/3 -20  
kan man med hjälp av Sram's Expertise spela adventure sidan av Flaxen Intruder ?

Uppdaterad: 11:15:10, 25/3 -20

JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

223 rubriker
2028 svar

1. Hade adventuredelen haft en cm... 11:35:10, 25/3 -20  
Hade adventuredelen haft en cmc på 3 eller mindre hade du kunnat det, men det funkar inte med welcome home, då den kostar mer än 3.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Rogergirg_G
MEDLEM
Umeå
@svm s. 14/12 -08

38 rubriker
178 svar

2. https://www.svenskamagic.com/f... 12:12:01, 25/3 -20  
https://www.svenskamagic.com/forumet/topic.php?ID=170845
JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

223 rubriker
2028 svar

3. Kom vi fram till något där då?... 12:17:42, 25/3 -20  
Rogergirg_G skrev 12:12, 25/3 -20 https://www.svenskamagic.com/forumet/topic.php?ID=170845

Kom vi fram till något där då? Choper säger att man kan, men jag har fått av andra domare nyligen att man inte kan det efter Eldraines uppdatering.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
valsch
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 15/12 -19

2 rubriker
4 svar

4. tack för svaren! jag håller på... 12:33:01, 25/3 -20  
tack för svaren! jag håller på att sortera alla kort jag har och såg att jag hade några kort i den där expertise cykeln och ville gärna använda dom. men finns det någon annan sätt att använda dom?
BYT BORD TILL


 
  Preorder Theros: Beyond Death! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!