Magic the Gathering
Magic the Gathering29278 MEDLEMMAR 896 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR The Scarab God + Tarmogoyf... Strionic Resonator + Diabolic ...
hjälp
Senast läst: 01:54:00, 22/10 -17. Läst 617 gånger.
Dragonlord247
MEDLEM
Älta
@svm s. 13/6 -15

1 rubriker
0 svar

hjälp 09:11:01, 11/10 -17  
är det jag som får saca kortet för två och få två liv eller min motståndare

Compulsory Rest

Uppdaterad: 12:36:13, 11/10 -17

useL
MEDLEM
Västerås
@svm s. 6/12 -10

602 rubriker
4792 svar

1. Här blev det nog lite fel. Län... 09:16:21, 11/10 -17  
Här blev det nog lite fel. Länka kortet och förklara bättre.
 
Legacy är livet, livet är legacy. Vill du snacka legacy med mig i pod? Tycker du det är roligt att brewa lekar eller vinna? Hör av dig!
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1477 svar

2. För vad då? bra att veta åtmin... 09:16:52, 11/10 -17  
För vad då? bra att veta åtminstone vilka kort du tittar på.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Robostar
JUDGE L1
Gnosjö
@svm s. 30/3 -07

35 rubriker
1239 svar

3. Kortspecifika regler to the re... 13:00:42, 11/10 -17  
Kortspecifika regler to the rescue:

Compulsory Rest grants the activated ability to the enchanted creature. That creature's controller (not the controller of Compulsory Rest) may activate the ability and gain 2 life.
 
L1 Dude

Supersäl
Ärkesäl
Anthrosäl

Min kub finns på Cubetutor!

Anoia presenterar ett smakprov från sin guldvippade auktion
EDH-kort, foils och Promos. Planechase!
7 dagar kvar
Skaffa VIP Guld till din auktion för att få chansen att visa upp din auktion här

BYT BORD TILL


 
  Ixalan! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!