Magic the Gathering
Magic the Gathering33266 medlemmar 731 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Blood Hypnotist Bloody Betrayal

Blood Petal Celebrant
Innistrad: Crimson Vow, Common

manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Creature — Vampire
Nuvarande oracletext:
Blood Petal Celebrant has first strike as long as it's attacking.
When Blood Petal Celebrant dies, create a Blood token. (It's an artifact with "1, Tap, Discard a card, Sacrifice this artifact: Draw a card.")
P/T: 2/1
Illustration: Fajareka Setiawan

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Blood Petal Celebrant är inte legal i något block.


Regelfrågor om Blood Petal Celebrant
Lekar med Blood Petal Celebrant

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix tix (27 Nov '21)
 

Innistrad: Crimson Vow!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Blood Petal Celebrant (Innistrad: Crimson Vow)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
3:-/styck
15 st inne
Foil
10:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Blood Petal Celebrant (Innistrad: Crimson Vow) till min
 

PÅ HAVE

putte149 (2st), Discus (4st), Falconer (1st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Bagerilukt 1 SEK (eng) (1st)
Discus 2 SEK (NM) (4st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (1st)
IHAVESPOK3N 3 SEK (eng, NM) Sälja (1st)
MagiSternMTG 3 SEK (eng, NM) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (2)

- Söndag till söndag... (av IHAVESPOK3N) 2 SEK (BO: 3 SEK) (eng, NM) (1st, 0 bud), 1 dagar kvar
- **** Crimson Midnigh... (av paladiamors) (4 st) 5 SEK (eng, NM) (3st, 1 bud), 1 dagar kvar
 
  Innistrad: Crimson Vow!