Magic the Gathering
Magic the Gathering33266 medlemmar 731 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Belligerent Guest Blood Petal Celebrant

Blood Hypnotist
Innistrad: Crimson Vow, Uncommon

manakostnad: CMC: 3
Korttyp: Creature — Vampire
Nuvarande oracletext:
Blood Hypnotist can't block.
Whenever you sacrifice one or more Blood tokens, target creature can't block this turn. This ability triggers only once each turn.
P/T: 3/3
Flavourtext:
Arvon was ecstatic to offer his blood to such a captivating creature.
Illustration: Marie Magny

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Blood Hypnotist är inte legal i något block.


Regelfrågor om Blood Hypnotist
Lekar med Blood Hypnotist

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix tix (04 Dec '21)
 

Innistrad: Crimson Vow!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Blood Hypnotist (Innistrad: Crimson Vow)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
5:-/styck
9 st inne
Foil
11:-/styck
2 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Blood Hypnotist (Innistrad: Crimson Vow) till min
 

PÅ HAVE

Discus (4st), Falconer (1st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (1st)
Discus 3 SEK (NM) (4st)
IHAVESPOK3N 5 SEK (eng, NM) Sälja (1st)
Skygne 7 SEK (eng, EX) Foil! (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (2)

- Söndag till söndag... (av IHAVESPOK3N) 3 SEK (BO: 5 SEK) (eng, NM) (1st, 0 bud), 1 dagar kvar
- **** Crimson Midnigh... (av paladiamors) (4 st) 5 SEK (eng, NM) (3st, 1 bud), 1 dagar kvar
 
  Innistrad: Crimson Vow!