Magic the Gathering
Magic the Gathering33269 medlemmar 774 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Blood Petal Celebrant Cemetery Gatekeeper

Bloody Betrayal
Innistrad: Crimson Vow, Common

manakostnad: CMC: 3
Korttyp: Sorcery
Nuvarande oracletext:
Gain control of target creature until end of turn. Untap that creature. It gains haste until end of turn. Create a Blood token. (It's an artifact with "1, Tap, Discard a card, Sacrifice this artifact: Draw a card.")
Illustration: Brian Valeza

Legalitet:
Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Legal
Brawl: Restricted
Historic: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Bloody Betrayal är inte legal i något block.


Regelfrågor om Bloody Betrayal
Lekar med Bloody Betrayal

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.02 tix tix (05 Dec '21)
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Bloody Betrayal

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
3:-/styck
15 st inne
Foil
10:-/styck
3 st inne

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Bloody Betrayal till min
 

PÅ HAVE

DryBonesGG (1st), Discus (4st), 666killer666 (12st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Discus 2 SEK (NM) (4st)
MagiSternMTG 2 SEK (eng, NM) (2st)
Isblock 3 SEK (eng, NM) Foil! (1st)
IHAVESPOK3N 3 SEK (eng, NM) Sälja (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Innistrad: Crimson Vow!