Magic the Gathering
Magic the Gathering33185 medlemmar 721 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Gyrus + Exalted = ?... Daybound/Nightbound äldre kort ...
Siona +cloudform
Senast läst: 03:01:59, 20/10 -21. Läst 277 gånger.
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Skövde
@svm s. 19/6 -13

135 rubriker
392 svar

Siona +cloudform 11:32:38, 7/10 -21  
Hej!

Såsom Siona, Captain of the Pyleas är wordad, reagerar hon på Cloudform? Den säger 'attach' men är ju inte en aura från början.
Antar funkar men vill bekräfta här

partysmurphen
JUDGE L1
REDAX
HEDERSMEDLEM
FSVM - LEDAMOT
Linköping
@svm s. 19/2 -03

168 rubriker
7271 svar

1. Effekter sker i den ordning de... 14:41:45, 7/10 -21  
Effekter sker i den ordning de står. På Cloudform kan man läsa:

1. It becomes an aura
2. Manifest top card
3. Attach manifest to cloudform

Siona triggar och du får en token.
 
Om man tejpar över plastfickemynningar så har man inte riktigt förstått vad det är man försöker åstadkomma.
Iniovan

Azorius
MEDLEM
Skövde
@svm s. 19/6 -13

135 rubriker
392 svar

2. Tack! (: ( siona kan dock ... 15:08:33, 7/10 -21  
Tack! (:

( siona kan dock inte ta cloudform på hennes egna etb,
det är lite kul (: )

Ramia94 presenterar ett smakprov från sin have

Skaffa Guld-medlemskap för att ha chansen att visa upp dina kort här

Hermit Druid (EX, Foil) 920:-

Sandwurm Convergence 5:-

Haldan, Avid Arcanist 6:-


BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!