Magic the Gathering
Magic the Gathering32363 medlemmar 792 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Shalai + Flag Bearer... Zirilan of the Claw och Dragon ...
Phyrexian mana på 0 liv?
Senast läst: 15:03:15, 12/8 -20. Läst 599 gånger.
pudas_beast
MEDLEM
Garpenberg
@svm s. 12/2 -05

47 rubriker
113 svar

Phyrexian mana på 0 liv? 17:23:29, 5/7 -20  
Så säg att jag har platinum angel i spel och hex parasite och är på 0 liv, kan jag då aktivera parasiten genom att betala liv (som jag inte har)?

partysmurphen
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
Linköping
@svm s. 19/2 -03

155 rubriker
7028 svar

1. Man kan förlora liv när man är... 17:32:54, 5/7 -20  
Man kan förlora liv när man är på noll. Men du kan inte betala liv när du är på noll.

Svaret är NEJ
 
Om man tejpar över plastfickemynningar så har man inte riktigt förstått vad det är man försöker åstadkomma.
Shagrat
MEDLEM
Hässelby
@svm s. 17/12 -02

13 rubriker
581 svar

2. Varför funkar det då att forts... 18:27:18, 5/7 -20  
Varför funkar det då att fortsätta betala liv under 0 med Ad Nauseam eller Spoils of the Vault när man har spelat Angel's Grace eller Phyrexian Unlife?
erwa0005
MEDLEM
Umeå
@svm s. 4/7 -11

14 rubriker
60 svar

3. För att man förlorar liv med A... 18:32:40, 5/7 -20  
För att man förlorar liv med Ad Nauseam man betalar inte.
Shagrat
MEDLEM
Hässelby
@svm s. 17/12 -02

13 rubriker
581 svar

4. Aah, låter rimligt. Tack!... 19:50:07, 5/7 -20  
erwa0005 skrev 18:32, 5/7 -20 För att man förlorar liv med Ad Nauseam man betalar inte.

Aah, låter rimligt. Tack!
elof_the_mighty
ETERNALKUNGEN 2014
REDAX
ETERNALKUNGEN 2009
Varberg
@svm s. 9/5 -02

903 rubriker
32767 svar

5. Man kan inte betala med något ... 06:31:56, 6/7 -20  
Man kan inte betala med något man inte har. Använda Hex Parasite är att betala så därför :)



BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!