Magic the Gathering
Magic the Gathering31293 medlemmar 947 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
ALLMäNT 3000 magickort, hur frakta och... reserved list förr i tiden för ...
SvM-awards 2019: dags att nominera!
Senast läst: 13:49:42, 20/5 -19. Läst 533 gånger.
ember

Azorius
VäKTARE
REDAX
FSVM - ORDFöRANDE
Limmared
@svm s. 26/10 -02

178 rubriker
10733 svar

SvM-awards 2019: dags att nominera! 21:26:25, 24/4 -19  
Det är äntligen dags för årets kanske mest uppskattade händelse efter kanelbullens dag - Förbundet ska dela ut 2019 års SvM-awards, eller "Svemmys"!

Vad är SvM-awards?
SvM-awards är en årlig utdelning av priser där vi uppmärksammar personer i den svenska Magic-communityn som gjort starka insatser på ett eller annat sätt. Vinnarna utses av en jury och beslutet baseras på nomineringar från medlemmar i communityn själva. Genom åren har det delats ut priser i lite olika kategorier. I år ska vi dela ut fem priser, samtliga i olika ärofyllda kategorier!SvM-awards 2019!

De fem kategorierna är:

- Årets Eldsjäl delas ut till en person som genom sitt engagemang, intresse, och hårt arbete gjort mycket för sitt lokala Magic-community, eller för Magic i stort i Sverige.

- Årets Komet delas ut till en person som utmärkt sig genom att ta sitt spelande till en ny nivå och genom det lämnat ett avtryck i Magic-Sverige. Det kan vara en gammal räv som genom idogt spelande äntligen börjat få lön för mödan eller en helt ny spelare som helt enkelt tagit spelet med storm.

- Årets Magickreatör delas ut till en person som genom sitt kreativa skapande berikar den svenska Magic-communityn på ett eller annat sätt. Det kan vara någon som skriver informativa och underhållande artiklar, en person som streamar sinar erfarenheter från Magic Online eller Magic Arena, en person som ritar fanart, en person som designat ett eget Magic-set, eller nästan vad som helst. Det viktiga för kategorin är att det är en person som har tagit sitt intresse för Magic, kanaliserat sin egen kreativitet, skapat något, och sen delat det i syfte att det ska kommit resten av Magic-communityn till nytta i någon form.

- Årets Mental Misstep delas ut till en person som på något sätt gjort det sämsta spelet under året. Detta är ingen kategori för att hänga ut dåliga spelare utan mer för att få fram en skön spelare som kan bjuda på sig själv genom att delge dennes upplevelse av ett tokigt parti eller dålig placering i en turnering. OBS! I denna kategori nominerar man bara sig själv.

- Life-Time Achivement delas ut till en person som genom sitt stora engagemang har varit drivande för den SvenskaMagic-scenen under en längre tid. Utmärkelsen för denna kategori delas ut av SvM-styrelsen.

När händer allt detta?
Nomineringarna skall vara juryn till handa senast den 1:a maj!

Vad får vinnarna?
Priserna inom varje kategori är en pokal och givetvis den stora äran.

Nominera
Nu är det dags för er att komma med nomineringsförslag till varje kategori. Ni kan nominera genom att antingen fylla i det här formuläret, eller kommentera i den här artikeln, eller skriv ett inlägg i den här forumtråden, eller genom att skicka ett e-post till kontakt@stefanbylin.se, eller genom att internposta ember här på SvM! Sista datumet för att göra så är alltså den 1:a maj!Vi i juryn hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att hylla någon som gjort något särskilt för Magic i Sverige. Väl mött på LinCon!
 
Läs mina artiklar på EDHREC.com!
Uppdaterad: 21:27:47, 24/4 -19

funfviertel

Rakdos
JUDGE L1
Helsingborg
@svm s. 21/5 -07

188 rubriker
915 svar

1. Nominerade Alexander Rosdahl t... 11:30:00, 25/4 -19  
Nominerade Alexander Rosdahl till årets komet och detta redan innan han top 8ar PT London på söndag! :)
useL
MEDLEM
Västerås
@svm s. 6/12 -10

632 rubriker
5008 svar

#18 PT Points Yearly

2. Jag nominerar Danny Porter i V... 19:33:56, 25/4 -19  
Jag nominerar Danny Porter i Västerås. Med sitt eviga slit har han byggt upp en magic community på vår lokala spelförening och sammansvetsat ett underbart gäng. Varje vecka står han där och driver liga efter liga, event efter event, helt utan ekonomisk ersättning. Enbart för alla oss spelares skull och han har aldrig ett enda egenintresse i det han gör.

En underbar eldsjäl som vi gång på gång tackar för hans engagemang.
 
Legacy är livet, livet är legacy. Vill du snacka legacy med mig i pod? Tycker du det är roligt att brewa lekar eller vinna? Hör av dig!
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!