Magic the Gathering
Magic the Gathering32473 medlemmar 830 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1825 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Krönika
SvM-awards 2019!

Snart är det dags för SvenskaMagics årliga hyllning av personer som positivt utmärkt sig i communityn! Som vanligt ska ett antal utmärkelser delas ut. Läs vidare i artikeln för att få veta hur du går till väga för att nominera den eller de som du tycker förtjänar något av priserna!

av SVMFörbundet
21:12, 24/4 -19
läst 3217 ggr.
Skriv ut artikel
6 kommentarer

Det är äntligen dags för årets kanske mest uppskattade händelse efter kanelbullens dag - Förbundet ska dela ut 2019 års SvM-awards, eller "Svemmys"!Vad är SvM-awards?
SvM-awards är en årlig utdelning av priser där vi uppmärksammar personer i den svenska Magic-communityn som gjort starka insatser på ett eller annat sätt. Vinnarna utses av en jury och beslutet baseras på nomineringar från medlemmar i communityn själva. Genom åren har det delats ut priser i lite olika kategorier. I år ska vi dela ut fem priser, samtliga i olika ärofyllda kategorier!SvM-awards 2019!

De fem kategorierna är:

- Årets Eldsjäl delas ut till en person som genom sitt engagemang, intresse, och hårt arbete gjort mycket för sitt lokala Magic-community, eller för Magic i stort i Sverige.

- Årets Komet delas ut till en person som utmärkt sig genom att ta sitt spelande till en ny nivå och genom det lämnat ett avtryck i Magic-Sverige. Det kan vara en gammal räv som genom idogt spelande äntligen börjat få lön för mödan eller en helt ny spelare som helt enkelt tagit spelet med storm.

- Årets Magickreatör delas ut till en person som genom sitt kreativa skapande berikar den svenska Magic-communityn på ett eller annat sätt. Det kan vara någon som skriver informativa och underhållande artiklar, en person som streamar sinar erfarenheter från Magic Online eller Magic Arena, en person som ritar fanart, en person som designat ett eget Magic-set, eller nästan vad som helst. Det viktiga för kategorin är att det är en person som har tagit sitt intresse för Magic, kanaliserat sin egen kreativitet, skapat något, och sen delat det i syfte att det ska kommit resten av Magic-communityn till nytta i någon form.

- Årets Mental Misstep delas ut till en person som på något sätt gjort det sämsta spelet under året. Detta är ingen kategori för att hänga ut dåliga spelare utan mer för att få fram en skön spelare som kan bjuda på sig själv genom att delge dennes upplevelse av ett tokigt parti eller dålig placering i en turnering. OBS! I denna kategori nominerar man bara sig själv.

- Life-Time Achivement delas ut till en person som genom sitt stora engagemang har varit drivande för den SvenskaMagic-scenen under en längre tid. Utmärkelsen för denna kategori delas ut av SvM-styrelsen.

När händer allt detta?
Vi börjar att ta in nomineringar till varje kategori redan nu. Nomineringarna skall vara juryn till handa senast den 1:a maj!

Vad får vinnarna?
Priserna inom varje kategori är en pokal och givetvis den stora äran.

Nominera
Nu är det dags för er att komma med nomineringsförslag till varje kategori. Ni kan nominera genom att antingen fylla i det här formuläret, eller kommentera här i artikeln, eller genom att skicka ett e-post till kontakt@stefanbylin.se, eller genom att internposta ember här på SvM! Sista datumet för att göra så är alltså den 1:a maj!Vi i juryn hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att hylla någon som gjort något särskilt för Magic i Sverige. Väl mött på LinCon!

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

nusume9

MEDLEM
Västerås
Årets eldsjäl danny porter! Anledningen till att Västerås fortfarande har ett community. Magisk mot alla

15:44:26, 1/5 -19
Trulle

MEDLEM
Lund
Jag nominerar Sverker Steamliner till årets eldsjäl som genom sitt enorma engagemang samlat malmöcommunityt!

07:15:47, 25/4 -19
funfviertel

JUDGE L1
Helsingborg
Alexander Rosdahl till årets komet!

13:38:23, 25/3 -19
Burk3n

MEDLEM
Göteborg
Sajkobeer skrev 12:54, 23/3 -19 Lugnt burken, jag fick priset redan 2015. Själv vill jag nominera Alexander Rosdahl till årets Raket, som med flera starka finishes under året äntligen fick kvala till Touren mha sin 2aplats på en GP!

Hade något minne av detta, därför fick du inte första platsen =)

00:36:37, 24/3 -19
Sajkobeer

REDAX
MODERATOR
HEDERSMEDLEM
Lund
Lugnt burken, jag fick priset redan 2015. Själv vill jag nominera Alexander Rosdahl till årets komet, som med flera starka finishes under året äntligen fick kvala till Touren mha sin 2aplats på en GP!

12:54:23, 23/3 -19
Uppdaterad: 17:17:07, 25/3 -19
Burk3n

MEDLEM
Göteborg
Vill nominera till -Årets Magickreatör användaren Snurveln_ som genom sina artiklar fått lite liv i denna sidan, som jag tycker är en förutsättning för ett bra magicsverige.

Om Sajkobear inte redan vunnit detta vill jag nominera honom också utav samma anledning.

13:51:32, 22/3 -19
Uppdaterad: 13:51:48, 22/3 -19
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!