Magic the Gathering
Magic the Gathering34896 medlemmar 653 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Lincon 2011! Krönika
Föreningen 2011 - Kallelse till årsmöte

Nu närmar sig Lincon 2011 och som vanligt har föreningen sitt årsmöte på detta underbara konvent. Söndag 5/6 kl 11.00 är det som gäller i år. Tiden är helt fri ifrån schemalagda turneringar så ni missar ingenting!

Vet du inte vad föreningen är? Kom då in här och läs mer.

Har du stenkoll på föreningen, kanske är du då sugen på att hjälpa till som förtroendevald under 2011? Här står mer om hur du visar intresse.

Kanske har du någon superbra idé du tycker att föreningen ska driva? Läs mer här om hur du lägger motioner inför årsmötet.

Vi är en demokratisk förening och ditt deltagande är viktigt för oss, stort som litet. Tillsammans drar vi de strån som utgör Sveriges magicstack, och då talar jag inte om den som brukar resolva.

av Scale
19:47, 3/5 -11
läst 3657 ggr.
Skriv ut artikel
8 kommentarer

Föreningen?

Föreningen SvenskaMagic startades som ett initiativ av denna sidas ledning, Martinjordö, Beakid och Fabbe, under 2002-2003 och utvecklades snart till en självständig Sverokförening. Även om vi kanske har samma namn som SvenskaMagic HB (som driver sidan och butiken) så är det många saker som skiljer. HB är ett handelsbolag som drivs av tre personer medan vår lilla förening är en demokratisk organisation med flera tusen medlemmar. HB tjänar pengar på reklam och sälja prylar medan vår främsta inkomstkälla är bidrag från Sverok. Därmed inte sagt att vi inte har gemensamma intressen. Det finns en anledning till att vi har fått låna samma namn som sidan och att vi hyr in oss på vår egen lilla hörna. Vill ni veta mer om vad som hänt i föreningen under åren än vad som beskrivs nedan kan jag rekommendera denna läsning.

Under årens gång har vi hunnit med ganska mycket i föreningen. Ni känner nog främst till oss som arrangörer på Lincon och BSK, och mycket riktigt är det där vi utmärker oss som mest. Förutom just arrangera magic på konvent så sponsrar vi ofta turneringar runt om i landet. Exempel på det är Priceguy Multiplayer, Standardkungen 2008, Extendedkungen 2009, Eternalkungen 2009, Standardkungen 2010 osv. Vi har sponsrat uppstarten av Alcon som ett nytt kovent. Vi har också en liga för onlinespel här på SvM, under stabilt omhändertagande av Kelvandil. Om ni känner att ni vill arbeta med vilket projekt som helst utan att för den skull sitta i en styrelse så tveka inte att kontakta sittande styrelse och lämna ett förslag. Ibland tar vi fram produkter till våra medlemmar såsom våra T-shirts, spelmattor och livpapper. Livblocken får ni som vanligt om ni dyker upp och spelar turneringar på Lincon.

Den enda begränsningen vi har är pengar och tid och vi får mer pengar och mer tid ju fler vi är. Se därför till att gå med i föreningen om du inte redan är medlem.


Årsmöte 2011

Söndagen 5/6 11.00, är det dags för årsmöte på nytt. Då avgår nuvarande styrelse och en ny ska väljas. Vi tar även upp olika saker som ni som medlemmar har lagt fram i motioner. Räkna också med inf nice fika. Kom dit laddade med entusiasm och massa fräscha idéer!

Dagordning

Prel dagordning
1) Mötets öppnande
2) Mötets behörighet
3) Fastställande av Dagordningen
4) Anmälan av övriga frågor
4) Val av mötets ordförande
5) Val av mötets sekreterare
6) Val av två personer att justera protokollet
7) Styrelsens verksamhetsberättelse för förra året
8) Ekonomisk berättelse för förra året
9) Revisorernas berättelse för förra året
10) Ansvarsfrihet för förra årets styrelse
11) Motioner
12) Årets verksamhetsplan
13) Årets budget och fastställande av medlemsavgift
14) Val av årets styrelse
15a) Val av ordförande
15b) Val av ledamöter
16) Val av årets revisor/er
17) Val av årets valberedare
18) Övriga frågor
19) Mötets avslutande



Bli förtroendevald!

Vi söker personer som vill jobba med nästa års styrelse. I jobbet ingår att komma på möten (online), driva olika projekt och ständigt försöka komma på nya idéer för föreningen att syssla med. Vi söker dig som har tid över för att jobba nån timme eller två i veckan med ideellt arbete och som driver för att göra något för Magic i Sverige. Vill du jobba betydligt mer så får du såklart det också! Känner du att du passar in eller kanske vill nominera någon till en post i nästa års styrelse? Gå då in och posta här.


Motioner

Det är folk med idéer som driver vår förening framåt och vi vet att de allra flesta av er där ute har nån åsikt åt ena eller andra hållet angående vad vi i föreningen borde syssla med. Ju fler som kommer med fräscha idéer och åsikter desto större är chansen att ni blir bönhörda av den sittande styrelsen. Vi eftersöker motioner till årsmötet. Tveka inte att posta förslag i den här tråden


Lincon

Med detta vill sittande styrelsen tacka för sig och vi hoppas på att få se många av er på Lincon. Ta med er lekar, ett gott humör och som sagt, många bra idéer. 2011 kommer bli lika bra som en Jace (inte Beleren), om vi vill.


Mvh Styrelsen 2010-2011

elof_the_mighty - Ordförande
Hoogard - Kassör
Xior - Sekreterare
Scale - Vice Ordförande
begge89- ledamot
Fracture - Ledamot
pelle - Ledamot
Powerload - Ledamot
Sparkcaster

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Hoogard

MEDLEM
Mölndal
Om ni ska till Lincon och/eller årsmötet så är det dags att gå med i Föreningen.

Klicka in på föreningssidan och sedan på "Bli Medlem".

Er andra rekommenderar vi att vänta med att förnya sitt medlemskap tills efter årsmötet,

23:49:32, 31/5 -11
unfhampus

MEDLEM
Lessebo
det ska vara "fastställande av föredragningslista" inte "Fastställande av Dagordningen"

17:00:45, 4/5 -11
elof_the_mighty

ETERNALKUNGEN 2014
ETERNALKUNGEN 2009
Varberg
<3 eternalkungen 2009!

16:25:20, 4/5 -11
Quadman

JUDGE L1
Oxie
Bra jobbat i år styrelsen!

17:51:52, 3/5 -11
unfhampus

MEDLEM
Lessebo
tycker om att det inte finns en "fastställande av föredragningslista".


09:49:20, 1/5 -11
Uppdaterad: 09:50:56, 1/5 -11
Lok

MEDLEM
Linköping
Jag kommer!

21:07:57, 27/4 -11
BishopHill

MEDLEM
Den här artikeln har min röst inför nästa undersökning!!

03:07:15, 27/4 -11
Beakid

ADMIN
REDAX
MODERATOR
GULDMEDLEM
Lyckeby
Heja föreningen!

22:11:27, 26/4 -11
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!