Magic the Gathering
Magic the Gathering34896 medlemmar 648 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
HITTA SPELARE Magic i Vindeln?... Någon som vill grinda Premoder ...
Magic the Gathering i Sunne, Värmland.
Senast läst: 13:18:38, 21/4 -24. Läst 1095 gånger.
Grgmongo
MEDLEM
Rottneros
@svm s. 6/3 -22

1 rubriker
2 svar

Magic the Gathering i Sunne, Värmland. 16:18:18, 9/10 -22  
Hej på er!

Jag eftersöker ett par spelare som lirar Magic i Sunne. EDH är favorit formatet, men jag är även öppen för andra format. Hör gärna av er om ni själva bor i Sunne eller om ni vet om någon som gör det och lirar Magic! :)

Med vänlig hälsning
Rasmus

racetraitor
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 1/7 -02

20 rubriker
336 svar

1. Det fanns ganska många sunning... 17:30:18, 9/10 -22  
Det fanns ganska många sunningar som spelade förr men tror de flesta (liksom jag) flyttat därifrån. Osäker på hur återväxten sett ut sedan dess. Magnus (maggrur) bor i Gettjärn och spelar fortfarande, vet inte hur aktiv han är här på SvM men du kan ju testa att skriva och se ifall han vet fler :)
maggrur
MEDLEM
Sunne
@svm s. 14/4 -05

0 rubriker
2 svar

2. Jag är sjukt inaktiv på Svensk... 22:13:01, 9/10 -22  
Jag är sjukt inaktiv på Svenska magic men uppskattar alla mina goda vänner som är aktiva. Jag spelar mest legacy och lite kub. Tydligen har jag precis köpt en commanderlek, men det var för att mina kollega (också från Sunne) tvingade genom den goda idén att vi skulle ha en duelcommanderliga på jobbet. Jag ligger nu under med 0-6 i matcher men har hoppet uppe över att han inte sitter på echoing truth som ett av sina 100 kort eller att jag lyckas hålla hans plainswalkercommander levande men under den farliga grejen han gör.

Med det sagt! Det är inte mycket action i självaste Sunne. Men vi är ändå ett gäng sunningar som håller kontakt och kör inemellan. Närmast är det BSK som gäller.
danols

Orzhov
KICKBACKER
Arvika
@svm s. 27/10 -11

34 rubriker
127 svar

3. Om du orkar dra till Arvika så... 12:22:15, 10/10 -22  
Om du orkar dra till Arvika så kommer jag hålla i Edh varje söndag kl 12 på folkets hus (Ritz) för spelföreningen Sparv :)

Husreglerna är inga extra turer och har du inf-combos i leken får du inte "gå av" med dem.

Mvh Dan
 
"You are an asshole and you are only in it for the money" - Hört om mig på Casual-Draft vid GP London 2018.
Grgmongo
MEDLEM
Rottneros
@svm s. 6/3 -22

1 rubriker
2 svar

4. Jo... jag kan tänka mig att an... 04:19:00, 11/10 -22  
Jo... jag kan tänka mig att antalet Magic-spelare i Sunne för nuvarande är få, det är därför man måste försöka locka fler att bli medberoende xD

Samma här maggrur, själv brukar jag svenskamagic mest för att jag tycker om deras sökmotor på kort! Det låter som att ni behöver en till spelare för att jämna ut lite, så det inte blir allt för mycket shenanigans! xD Jag är inflyttad till Sunne för ca 5 år sedan och känner ingen som lirar Magic här uppe, så har du/ni lust att träffas och lira någon gång gör jag gärna det! Bästa hade ju varit om man kunde få ihop ett gäng så man kunde köra lite mer kontinuerligt! Skicka gärna ett DM (Internpost) om det låter intressant och man kan få haka på någon gång :)

Tyvärr danols, jag orkar tyvärr inte åka till Arvika... Jag har ett gäng som jag spelar med i Karlstad ibland, men det är två timmars resa för i värsta fall ett game som är lite ohållbart för min del :)
maggrur
MEDLEM
Sunne
@svm s. 14/4 -05

0 rubriker
2 svar

5. Vi tänkte försöka ha lite boot... 09:25:46, 11/10 -22  
Vi tänkte försöka ha lite bootcamp inför bsk för att se över legacymetat framöver. Oklart om det kommer att vara möjligt eftersom vi är som vi är. Men vi gör ett försök iaf. Det blir nog isf den 22, med lite start på coolcard I Karlstad där det är någon legacyturnering på dagen.

Arvikamagicet är f ö asbra, kan rekommendera.
M4nny
MEDLEM
Rottneros
@svm s. 29/9 -14

1 rubriker
1 svar

6. Såg denna tråden av en slump p... 07:43:55, 3/11 -22  
Såg denna tråden av en slump på framsidan av Svm efter att inte ha varit inne på typ 5 år :P

Bor också i Rottneros! Gillar lite allt möjligt spelaktigt som Magic, brädspel, pc. Jag och min pojkvän köpte nyligen lite Keyforge för att slippa "följa recept" hela tiden till drafts, netdecking, meta, osv.

Vi har pratat lite på Commander och han ska nog skapa någon ek han gillar snart. Personligen så är jag lite anti när det kommer till väldigt kraftfulla kort t.ex. som WotC producerat enbart för att man lagt sig i Commander och vill tjäna pengar, och jag föredrar helt klart lekarna i de lägre kraftnivåerna.

Så om du fortfarande letar efter gött lokalt häng så säg till! :) Har haft tankar på att rota i möjligheten att skapa lite lokalt kort/brädspelande i Sunne.
Grgmongo
MEDLEM
Rottneros
@svm s. 6/3 -22

1 rubriker
2 svar

7. Ja men se där, härligt att hör... 18:23:45, 4/1 -23  
Ja men se där, härligt att höra! Jag har inget emot den lägre nivån, lägger inga absurda summor på Magic. EDH i precon nivå och ibland lite över är min grej.

Letar efter ett riktigt härligt gäng att mer kontinuerligt spela Magic med. Ja, jag har haft samma tankar och hört mig lite för och kan eventuellt ha en plats där man kan få sätta sig och lira!

Jag säger "till" och har skickat dm till dig, så hör av dig när du ser detta och om du har lust att ses och lira :D

Om det är någon annan som ser detta, bor i Sunne, och vill lira hör gärna av er! :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!