Magic the Gathering
Magic the Gathering32535 medlemmar 817 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Lab Man dies... Ny flip förmåga ...
Necrotic Ooze och Whisper Squad
Senast läst: 15:23:12, 27/10 -20. Läst 441 gånger.
Raya
MEDLEM
Torsby
@svm s. 2/5 -17

3 rubriker
8 svar

Necrotic Ooze och Whisper Squad 20:29:36, 23/9 -20  
Hej!

Jag har en fundering angående Necrotic Ooze med en Whisper Squad i graveyarden.
Så som jag förstår det så ersätter Oozen namn-delen av abilities till att referera till sig själv? Som att namnet egentligen är [This card] ?

Kan min Ooze plocka upp en ny Ooze om jag har fler i library genom Whisper Squads ability eller pekar den på ett specifikt annat kort som måste heta just Whisper Squad?

JonasHob

Izzet
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

233 rubriker
2132 svar

1. Om kortet refererar till sig s... 20:35:53, 23/9 -20  
Om kortet refererar till sig själv, ersätts det med Necrotic Ooze namn. Whisper Squad refererar till ett annat kort, så du får hämta en Whisper Squad.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Raya
MEDLEM
Torsby
@svm s. 2/5 -17

3 rubriker
8 svar

2. Ah okej, misstänkte det. Tack ... 20:39:27, 23/9 -20  
Ah okej, misstänkte det. Tack för snabbt svar!
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!