Magic the Gathering
Magic the Gathering30903 medlemmar 961 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Avatar of Might Och Blood Pet... Regelfråga: Combat, Vigilance, ...
Alpine Moon mot Tron
Senast läst: 19:42:38, 19/1 -19. Läst 896 gånger.
Rumpshear

Golgari
MEDLEM
Saltsjö-boo
@svm s. 30/1 -16

61 rubriker
122 svar

Alpine Moon mot Tron 01:58:02, 19/7 -18  
Så om jag spelar ut Alpine Moon och namnger Urza's Tower, kommer då Power Plant och Mine fortfarande kunna generera två mana vardera?

Skrymmer89

Golgari
MEDLEM
Malmö
@svm s. 17/6 -17

4 rubriker
10 svar

1. Nej... 06:40:41, 19/7 -18  
Nej
Rumpshear

Golgari
MEDLEM
Saltsjö-boo
@svm s. 30/1 -16

61 rubriker
122 svar

2. Utveckla tack. Jag tänker att ... 07:42:21, 19/7 -18  
Utveckla tack. Jag tänker att eftersom landet inte förlorar sitt namn, utan bara sina abilities och typer, borde de andra två fortsätta kunna producera två var. Men vad vet jag? Jag är bara en enkel sång- och dansman.
Skrymmer89

Golgari
MEDLEM
Malmö
@svm s. 17/6 -17

4 rubriker
10 svar

3. Den kollar efter type och inte... 07:52:37, 19/7 -18  
Den kollar efter type och inte namn.
Om du söker på Urza's Tower så ser du att den har ändrats till "Korttyp: Land - Urza's Tower". Så den tappar sin typ vilket är det dom kollar efter och kan därför inte tappa för Tron mana.

Uppdaterad: 12:32:59, 22/7 -18
Rumpshear

Golgari
MEDLEM
Saltsjö-boo
@svm s. 30/1 -16

61 rubriker
122 svar

4. Då hajjar jag, tack!... 07:56:06, 19/7 -18  
Då hajjar jag, tack!



BYT BORD TILL


 
  Ravnica Allegiance! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!