Magic the Gathering
Magic the Gathering31602 medlemmar 900 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
REGELFRåGOR Regelfråga: Combat, Vigilance,... Familiars ruse ...
Meteor golems ability
Senast läst: 08:29:31, 1/8 -19. Läst 589 gånger.
Zapato
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 10/8 -13

15 rubriker
8 svar

Meteor golems ability 21:41:03, 17/7 -18  
Hej en fråga angående Meteor Golem ability från M19.
"When Meteor Golem enters the battlefield,destroy target nonland permanent an opponent control"

Gäller detta även planeswalkers?

Tack på förhand!
/Henrik

Queldion

Azorius
MEDLEM
Västerås
@svm s. 8/10 -04

429 rubriker
8064 svar

1. Ja.... 21:44:39, 17/7 -18  
Ja.
 
Ny auktion, mycket commander, FOILS!
Choper

Izzet
JUDGE L2
REDAX
Skövde
@svm s. 26/5 -04

56 rubriker
1759 svar

2. Planewalker är inte ett land s... 21:52:22, 17/7 -18  
Planewalker är inte ett land så ja.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!