Magic the Gathering
Magic the Gathering34897 medlemmar 636 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord  
LIMITED Behöver hjälp med Shards/Wedge... bäst i current limited? ...
Kub: Hej igen, behöver fortfarande lite hjälp med Shard/Wedge-kort.
Senast läst: 08:21:31, 26/4 -24. Läst 1831 gånger.
Felix

Dimir
MEDLEM
Järfälla
@svm s. 5/9 -02

24 rubriker
249 svar

Kub: Hej igen, behöver fortfarande lite hjälp med Shard/Wedge-kort. 15:45:41, 10/9 -16  
Hej!

Skrev i min tidigare post (kolla historiken om du är intresserad) för att kunna få ihop tillräckligt med kort för att ge tillräcklig incentive att gå in i en viss Shard/Wedge tidigt, helst utan att inkludera rares/mythics. Har googlat och sökt men problemet är inte att det saknas kort som Charms, Woolly Thoctar eller Rhox War Monk då de är lätta att hitta eftersom de har "rätt" manakostnad och är givna.

Kruxet är att hitta kort med en färg men som har t.ex kicker, flashback, cycling eller actvated abilities i andra färger. T.ex: Thornscape Battlemage (eller hela Apprentice/ Familiar/Battlemage/Master grejer, guildkort som Unburial Rites, Desperate Ravings och Resounding Silence är hyfsat lätta men ja, som sagt. Någon som vet något bra sätt att söka eller ska jag bara bita i det gröna äpplet och kolla igenom alla unpowered/multicolor/cubetutor-listor samt läsa spoilers från potentiella multicolorset? Återigen tacksam för svar.

Mvh
/Felix

nargluj
MEDLEM
Älvängen
@svm s. 8/10 -13

30 rubriker
853 svar

1. Jag tror du har bäst odds om d... 16:04:24, 10/9 -16  
Jag tror du har bäst odds om du letar rätt på en kub som är nära vad du själv vill bygga. Det eller om du lyckas hitta någon som gjort liknande innan och ni kan sätta er ner och prata.
 
For Pony! Evil Descended
Dimme

Selesnya
MEDLEM
@svm s. 22/8 -09

14 rubriker
211 svar

2. Sunburst kort flashback kort ... 16:13:06, 10/9 -16  
Sunburst kort
flashback kort
kicker kort
split kort
domain kort
Guildmage-cyclerna från ravnica
typ alla kort från shards of alara-blocket

Känns som ett ganska lätt projekt att leta upp kort för då det bör finnas åtskilliga kuber med multicolour-tema.
Arti_Sel
MEDLEM
Järfälla
@svm s. 18/3 -09

0 rubriker
6 svar

3. Du kommer få göra det 4 gånger... 17:41:01, 10/9 -16  
Du kommer få göra det 4 gånger till men fixade röd åt dig iallafall. http://gatherer.wizards.com/Pages/Search/Default.aspx?page=0&sort=cmc+&action=advanced&text=%7C%5B%7BB%7D%5D%7C%5B%7BU%7D%5D%7C%5B%7BG%7D%5D%7C%5B%7BW%7D%5D&color=%20%5BR%5D

Rekommenderar att du lägger upp din kub på cubetutor, där finns många användbara verktyg som drastiskt förenklar din egen analys av kuben. Blir även enklare för oss andra att se i vilket skede som din kub är.

Lycka till.
Felix

Dimir
MEDLEM
Järfälla
@svm s. 5/9 -02

24 rubriker
249 svar

4. Tackar för feedbacken, speciel... 00:10:58, 11/9 -16  
Tackar för feedbacken, speciellt Arti-Sel, letade verkligen efter den featuren Håller på att kolla andra kuber på temat samt alla multicolor och kort med potentiella off-color keywords. Undrade om någon hade några tips mest.

Kan/vill inte lägga upp leken oklar då syftet med tråden och sökandet såklart är att hitta tillräckligt många _balanserade_ kort och utefter det försöka balansera färgerna efter powerlevel utifrån guild/shard/wedge -perspektiv samt minimera subjektivt "tråkiga" kort i stil med Standstill, Hymn to Tourach eller Sensei's Divining Top. Flipthetablegrejer som blindträff på t1 Delver of Secrets eller effekter som billiga land/artifact(många duals och manastenar)-destruction, (random)ryck, för bra kontringar och speciellt alldeles för bra kort trots att de inte är rares typ Sol Ring, Skullclamp, Demonic Tutor eller potentiellt Isochron Scepter.

Kommer lägga upp leken och skriva det här när jag är nöjd så avbevaka inte, det blir dock inte inom en vecka i alla fall.
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!