Magic the Gathering
Magic the Gathering33750 medlemmar 645 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 
08:51, 30/11 -21
Unfinity!
av Beakid
Wizards visade igår upp lite sneak peeks från nästa års Un-set, den fjärde skoj-expansionen i ordningen, som släpps 1 april 2022.

Setet heter Unfinity och utspelar sig i rymden, med den stora förändringen att en del av korten kommer bli Eternal-legala(!)Samtliga kort trycks med svart ram, och de kort som i vanliga fall skulle vara silver bordered kommer istället att ha en annorlunda hologram-stämpel:Detta ekollon finns alltså på de mer skojiga kort som bara är legala i casual-format (och i Commander om alla inblandade är okej med det).

Wizards visade upp tre kort med acorn-hologramet:


och så release-kortet:
Hur ser då de Eternal-legala korten ut tro? Givetvis bjuds vi på två previews även här:


Unfinity bjuder dessutom på riktigt snygga länder - i sju av tio draft boosters hittar du en sån här "Planetary Space-ic Basic":
Det slutar inte där - det finns även en annan typ av basic-behandling "Orbital Space-ic Basics" som dyker upp lite mer sällan:
Men vänta, det slutar inte där (har jag nämnt det?) I en av 24 boosters kan du öppna ett border-less Shock-land(!). Varning för dreggel:


Och så avslutar vi med lite sjysta produkt-bilder:


Är du taggad på Unfinity? :)

Källa: Wizards

 

KOMMENTARER 15 st


genkaan
 
Snygga land, snygga shock, inte speciellt magic men det var länge sedan det vi hade ett strikt thematiskt förhållande till art, border, foiling eller mechanics. Bättre än companion, sämre än flashback!
Skriven: 11:53, 12/12 -21

kingdiz
 
Jag får referenser till Disneys mjölkande av Star Wars. Allt material som släppts sedan en 5-10 år (vissa argumenterar för mandalorian, å fine, men 1 grej av allt annat) har tagit udden av det, det är inte speciellt längre, magin är borta. Jag känner samma sak nu, med alla varianter av kort OCH alla varianter som inte kommit ännu, så blir det att om allt är speciellt är inget det. För mig är det helt meningslöst att jaga en kopia för min samling för jag vet att om 6-12 månader har minst 1-2 nya varianter kommit och för varje gång urvattnas det speciella med dem.
Just i detta fall tar de en nishad produkt och gör den mainstream, vilket förorenar konceptet och gör det mindre speciellt. Jag förstår varför och ser åter igen paralleller med andra bolag som tappat passionen, exempel Blizzard Entertainment. De sålde ut sig 2007 och många såg en sakta nedgång i kvalitén på deras produkter där Warcraft 3 Reforged får ses som en markering på när publiken tröttnade och man slog i taket. Allt är en fråga om förtjänst men när du dödar passion och bara låter frågan hur kan vi tjäna mest pengar sudda ut nu har vi kul på jobbet, då går det sakta men säkert utför. Frågan är när Wotc gör sin Warcraft 3 reforged och springer in i väggen? Det kanske inte sker, utan att allt bara sakta men säkert urvattnas eller att spelet inte längre spelas utan blir en bubbla som brister när ingen längre vill spela? Det kanske frodas och jag är gammal och bister?
Det enda jag kan se med utvecklingen av magic och hur detta "un-set" marknadsförs så ser jag att utvecklingen liknar många andra projekt som startade som en passion som sedan blev aktiebolag som det INTE gått bra för i längden. Detta gör attjag är väldigt glad att jag har ett gäng edh-lekar med orginalutgåvor av kort som jag ALDRIG kommer sälja utan bara spela med och minnas en tid då jag va ung och naiv och magic handlade om att besöka en fantasy värld, försöka bygga den bästa leken (eller den sämsta) och bara ha roligt, men också veta att korten hade ett monetärt värde, att de faktiskt gick att få tillbaka lite av pengarna man gjorde av med.
Skriven: 16:57, 2/12 -21

CrowZoneMan
 
De har verkligen kommit på hur de ska tjäna pengar, alternativa versioner av kort överallt.

Jag vet inte om de är sjukt smarta och magic kommer florera (ännu mer) eller om det är början på slutet.
Skriven: 10:45, 2/12 -21

OrC_MeD_StiL
 
Smart sätt att sälja packs att blanda in chase rares med köksbordskorten som de flesta annars inte vill betala för. Räkna med att se helt orimligt brutna mythics med vanlig holostämpel för att pusha sales. Max greed!
Skriven: 11:14, 1/12 -21

GTO
 
Väldigt fina länder! Gillar det känns ju som MAD eller Garbage Pail Kids.
Skriven: 10:09, 1/12 -21

Suzolid
 
Ponza får en självklar Stomping Ground?
Skriven: 08:53, 1/12 -21

latsblaster
 
Ser mest positivt ut skulle jag ändå säga även om det spretar åt väldigt många olika håll med special-shockisar, annorlunda basics och andra legala kort.
Skriven: 18:06, 30/11 -21

MagicOfJesper
 
Snygga länder, men lurigt med svartkantade skämt kort då det är lätt av misstag får med de korten i en vanlig lek ifall man inte har så bra koll.
Skriven: 17:43, 30/11 -21

donhaggis
 
Snark. NEXT!
Skriven: 13:34, 30/11 -21

Skallen
 
Saknar silverkanten, dom hade ju kunnat låta silverkantade vara legala likaväl som vitkantade om det nu var det man ville.
Skriven: 13:21, 30/11 -21


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

 

Nyheter NOVEMBER 2021

30nov: Unfinity! (15 k.)
20nov: SvMs Julkalender 2021! (10 k.)
19nov: Crimson Vow legalt! (2 k.)
17nov: SvM offline i ~36 timmar :( (16 k.)
12nov: Regeländring: vanilla-tokens får nya namn (9 k.)
7nov: Lagmästare Legacy 2021 (15 k.)
7nov: Legacy Mästare 2021 (9 k.)
6nov: Stream från BSK - Lördag (2 k.)
6nov: VOW i KP! (1 k.)
6nov: BSK 2021 - Lördag morgon (1 k.)
5nov: Stream från BSK 2021 (0 k.)

Byt månad:

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!