Magic the Gathering
Magic the Gathering34896 medlemmar 649 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Medlemsinfo Forumposter | Have (9) / Want (0) | Lekar (0) | Verkstadskort (0) 

slater
VILANDE




- slater har inte en topplista -
- slater har inte svarat på några intervjufrågor -
IRL
Denna information kan du bara se om du är inloggad
INTERNET
Denna information kan du bara se om du är inloggad
SvenskaMagic
Medlem
Grundstommen i SvenskaMagic utgörs av alla våra fina medlemmar.
Medlem sedan: 00:26, 29/3 -06
Senast online : 15:58, 1/2 -18
1 forumrubriker
0 forumsvar
 

slater's refs
31 refs, 87%
Positiva refs: 28 (0)
Neutrala refs: 2 (0)
Negativa refs: 1 (0)
(Siffror i parentes är refs från senaste 3 månaderna.)

Visa bara negativa refs!
(visa alla)

Dean reffar 2/9 00:34 -17
"Vann 89 kort på auktion. 88 märkta NM och 1 EX.
Korten levererade var:
* 36 NM till NM- (Helt ok, enligt det utlovade. Kort ifrån Onslaught och nyare höll sig överlag här).
* 37 EX (Dessa hade alla någon form av följande synliga brister; vita märken på svart ram, vit på sträckor av ramen, tryck märken, mindre böj. Många 4th ed.)
* 14 FN (Primärt kort från Revised (inkl. det ena kort som var märkt "EX"), något enskild från 4th ed.; mycket slitna ramer, mindre skråmor, repor, tryckmärken på korten både bak och fram).
* 1 GD (Detta kort märkt NM höll GD; vitsliten inte bara på ramer utan över det mesta av baksidan inne på kortet, mycket svart på den vita ramen på framsidan).
* 1 PO (knäckt hörn, skråmår/repor, mycket svart på den vita ramen).

När jag kontaktade säljaren och förklarade att jag var missnöjd med utfallet och varför (med hänvisning till SVM's skick-bedömning; NM = "Ett nära på oanvänt kort utan några synliga brister.") fick jag beskedet att; han beklagade jag var missnöjd.. att jag bara kunde ha frågad efter bilder.. och att han inte hade orkat titta på alla korten för att bedöma deras skick.. men att han iövrigt tycker det mesta håller NM, men han vet att en del är EX och något sämre..

När jag budar på ett par hundra kort på auktion, varav 99% har skickbedömningen NM, frågar jag inte efter foto på samtliga för att dubbeltkolla varje enskild. Utan jag förvänter att säljaren, som satt bedömningen, nogrant har satt sig in i kriterierna och dömd därefter - och tar ansvar för evt. fel/brister.
Lägger man upp så många kort, att man helt enkelt inte pallar kolla deras skick, men vet att de inte är direkt från booster, så kan man låta bli att ge dem en skick-bedömning, eller alternativt ge dem ett sämre skick så som t.ex. EX. - Köpare brukar inte bli besvikna, om de får bättre än utlovat, men kan bli besvikna om de får sämre.

Blev tillmöteskommit av säljaren med; ett erkännande av att en del kort inte håller NM och ett ursäkta samt förklaringen att han tyckte han iövrigt hade gjort rätt.

Så nu får jag lägga massa extra tid på att reda 2/3delar av korten och ändra skick-klassningar.. samt att försöka skaffa korten igen någon annanstans, där bedömningen matchar kriterierna.

Sammanfattat: Korten matchade inte det utlovade skicket och säljaren gjorde inget för att avhjälpa situationen. Därför det tråkiga betyget."
betyg: Aldrig igen| slater reffar

slater's vänner

Mina vänner (0 st.)


- inga vänner -
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!