Magic the Gathering
Magic the Gathering33986 medlemmar 693 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Azorius Chancery Buried Ruin

Bojuka Bog
The Brothers' War Commander, Common

MV: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
Bojuka Bog enters the battlefield tapped.
When Bojuka Bog enters the battlefield, exile target player's graveyard.
Tap: Add B.
Illustration: Howard Lyon

Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Legal
Explorer: Ej legal
Historic: Legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Bojuka Bog är Legal i dessa block: Zendikar


Regelfrågor om Bojuka Bog
Lekar med Bojuka Bog

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Phyrexia: All Will Be One

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Bojuka Bog (The Brothers' War Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Bojuka Bog (The Brothers' War Commander) till min
 

PÅ HAVE

Dalaria (2st), Discus (2st)

PÅ WANT

mage (1st), Plaudi (3st), SebKill (1st), Larsadoc (1st), D0wN (1st), frozen (1st)

Till salu

Discus 12 SEK (eng, NM) (2st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -
 
  Phyrexia: All Will Be One