Magic the Gathering
Magic the Gathering33666 medlemmar 681 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Dockside Extortionist Fiery Fall

Dreamshaper Shaman
Double Masters 2022, Uncommon

manakostnad: MV: 6
Korttyp: Enchantment Creature — Minotaur Shaman
Nuvarande oracletext:
At the beginning of your end step, you may pay 2R and sacrifice a nonland permanent. If you do, reveal cards from the top of your library until you reveal a nonland permanent card. Put that card onto the battlefield and the rest on the bottom of your library in a random order.
P/T: 5/4
Flavourtext:
Magic is the true artist's medium.
Illustration: Steve Prescott
Kortspecifika regler
2020-01-24
Dreamshaper Shaman can be sacrificed to pay for the cost of its own triggered ability.

2020-01-24
While resolving Dreamshaper Shaman’s ability, you can’t pay {2}{R} more than once or sacrifice multiple permanents.

2020-01-24
You can’t pay {2}{R} and not sacrifice a nonland permanent, or vice versa. The cost must be paid in full or not at all.

2020-01-24
If there are no nonland cards remaining in your library, you just randomize your library and continue playing.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Explorer: Legal
Historic: Legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Dreamshaper Shaman är inte legal i något block.


Regelfrågor om Dreamshaper Shaman
Lekar med Dreamshaper Shaman

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Streets of New Capenna!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Dreamshaper Shaman (Double Masters 2022)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Dreamshaper Shaman (Double Masters 2022) till min
 

PÅ HAVE

DryBonesGG (4st)

PÅ WANT

- Ingen -

Till salu

Isblock 1 SEK (eng, NM) (2st)
mcmike 2 SEK (eng, NM) (1st)
Cryptkeeper 2 SEK (eng, NM) (5st)
Spetaelsk 2 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (1)

- Blandade kort, BO p... (av mcmike) 1 SEK (BO: 2 SEK) (eng, NM) (1st, 0 bud), 13 dagar kvar