Magic the Gathering
Magic the Gathering33980 medlemmar 696 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Temur Sabertooth Thunderfoot Baloth

Thragtusk
New Capenna Commander, Rare

manakostnad: MV: 5
Korttyp: Creature — Beast
Nuvarande oracletext:
When Thragtusk enters the battlefield, you gain 5 life.
When Thragtusk leaves the battlefield, create a 3/3 green Beast creature token.
P/T: 5/3
Flavourtext:
"Always carry two spears." —Mokgar, Kalonian hunter
Illustration: Nils Hamm
Kortspecifika regler
2012-07-01
Thragtusk's second ability will trigger no matter what zone Thragtusk goes to.


Legalitet:

Standard: Ej legal
Pioneer: Ej legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Ej legal
Historic: Legal
Brawl: Ej legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Thragtusk är inte legal i något block.


Regelfrågor om Thragtusk
Lekar med Thragtusk

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Thragtusk (New Capenna Commander)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
10:-/styck
Ej i lager

Foil
22:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Thragtusk (New Capenna Commander) till min
 

PÅ HAVE

Gammasaurus (1st), Discus (4st)

PÅ WANT

Till salu

Gammasaurus 9 SEK (1st)
Discus 10 SEK (eng, NM) (4st)
Spetaelsk 10 SEK (eng, NM) (2st)

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -