Magic the Gathering
Magic the Gathering33986 medlemmar 691 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Shattered Sanctum Sundown Pass

Stormcarved Coast
Innistrad: Double Feature, Rare

MV: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
Stormcarved Coast enters the battlefield tapped unless you control two or more other lands.
Tap: Add U or R.
Flavourtext:
Frequent, violent storms shape the Nephalia coastline, sculpting cliffs and caves where monsters often lurk.
Illustration: Sarah Finnigan

Legalitet:

Standard: Legal
Pioneer: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Legal
Pauper: Ej legal
Explorer: Legal
Historic: Legal
Brawl: Legal
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Stormcarved Coast är inte legal i något block.


Regelfrågor om Stormcarved Coast
Lekar med Stormcarved Coast

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~5.92 tix tix (30 Jan '23)
 

Phyrexia: All Will Be One

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 

Anslagstavla för Stormcarved Coast (Innistrad: Double Feature)

- tomt -

 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg till st Stormcarved Coast (Innistrad: Double Feature) till min
 

PÅ HAVE

- Ingen -

PÅ WANT

tompaguden (1st), UmeLinkan (1st), Sanity (1st), Larsadoc (1st), Laggie (3st), Despiss (1st), Anteman (1st)

Till salu

- Ingen -

VILL KÖPA

- Ingen -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- Ingen -