Magic the Gathering
Magic the Gathering29881 MEDLEMMAR 1054 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Ezuri's Predation... Vad betyder "draw"?...
Soul Warden + Serene Steward
Senast läst: 02:27:40, 25/4 -18. Läst 329 gånger.
Dyplex
MEDLEM
Vellinge
@svm s. 27/8 -11

40 rubriker
164 svar

Soul Warden + Serene Steward 12:00:36, 21/3 -18  
Om jag har en Soul Warden på spelplanen och spelar Serene Steward kan jag då använda Serene Steward s activated ability då jag får 1 liv från Soul Warden ? Om inte, varför?

jd
MEDLEM
Simrishamn
@svm s. 26/5 -05

32 rubriker
854 svar

1. Båda är triggered abilities oc... 12:10:52, 21/3 -18  
Båda är triggered abilities och scenariot utspelar sig såhär:

Du castar Serene Steward, den resolvar och kommer i spel.
Då triggar Soul Warden, du låter triggern resolva och får ett liv.
När du får liv triggar Serene Steward, och du får välja att betala en vit mana om du har möjlighet.
Triggern resolvar och Serene Steward får en +1/+1 counter.

Tänk på att du själv måste komma ihåg dina triggers om du spelar kompetetivt. Glömmer du en valfri trigger räknas det som att du valde nej.

Edit: autocorrect är min bästa vän, eller inte
 
Titta gärna in i min PtP-liknande bytestråd
Uppdaterad: 12:16:55, 21/3 -18
Dyplex
MEDLEM
Vellinge
@svm s. 27/8 -11

40 rubriker
164 svar

2. Tack så jättemycket för svaret... 12:57:07, 21/3 -18  
jd skrev 12:10, 21/3 -18 Båda är triggered abilities och scenariot utspelar sig såhär:

Du castar Serene Steward, den resolvar och kommer i spel.
Då triggar Soul Warden, du låter triggern resolva och får ett liv.
När du får liv triggar Serene Steward, och du får välja att betala en vit mana om du har möjlighet.
Triggern resolvar och Serene Steward får en +1/+1 counter.

Tänk på att du själv måste komma ihåg dina triggers om du spelar kompetetivt. Glömmer du en valfri trigger räknas det som att du valde nej.

Edit: autocorrect är min bästa vän, eller inte

Tack så jättemycket för svaret, bra skrivit. Jag spelar endast magic runt köksbordet men jag ska komma ihåg detta.
jd
MEDLEM
Simrishamn
@svm s. 26/5 -05

32 rubriker
854 svar

3. Det var så lite, jag hade svår... 14:49:24, 21/3 -18  
Dyplex skrev 12:57, 21/3 -18
jd skrev 12:10, 21/3 -18 Båda är triggered abilities och scenariot utspelar sig såhär:

Du castar Serene Steward, den resolvar och kommer i spel.
Då triggar Soul Warden, du låter triggern resolva och får ett liv.
När du får liv triggar Serene Steward, och du får välja att betala en vit mana om du har möjlighet.
Triggern resolvar och Serene Steward får en +1/+1 counter.

Tänk på att du själv måste komma ihåg dina triggers om du spelar kompetetivt. Glömmer du en valfri trigger räknas det som att du valde nej.

Edit: autocorrect är min bästa vän, eller inte

Tack så jättemycket för svaret, bra skrivit. Jag spelar endast magic runt köksbordet men jag ska komma ihåg detta.

Det var så lite, jag hade svårt med såna frågor med när jag spelade köksbordsmagi.

Angående mitt tips att du måste komma ihåg dina triggers tycker jag inte gäller vid köksbordet, har du glömt nåt så får du så klart det när du eller motståndaren kommer på det. Powergaming borde vara förbjudet på casualnivå bland vänner.
 
Titta gärna in i min PtP-liknande bytestråd
Dyplex
MEDLEM
Vellinge
@svm s. 27/8 -11

40 rubriker
164 svar

4. @jd Håller självklart med, vi ... 14:55:47, 21/3 -18  
@jd Håller självklart med, vi spelar bara för att det är kul och det är rätt ofta någon kommer på något efter att ha lagt ett kort, låter dem göra om och göra rätt.
BYT BORD TILL


 
  Dominaria! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!