Krönika
Gott Nytt År önskar Föreningen SvenskaMagic!

Föreningen SvenskaMagic vill önska alla på vår älskade hemsida ett Gott Nytt år och med det hoppas vi på nya möjligheter!

2021 var ytterligare ett år av prövning för många av oss men framåt hösten fick vi åtminstone känna på det här med att spela magic igen genom bland annat en helg i Ö-vik med Modern SM och Norrlandsmästerskap. Efter det följde Legacy SM och en massa trevligt spelande på Borås Spelkonvent.

Just nu härjar Covid 19 på och med den nya omikronvarianten verkar vi fått en variant av viruset som är smittsammare än tidigare varianter men samtidigt mindre farlig. Det gör att vi ser lite positivt på framtiden även om det just nu verkar lite trist!

av SVMFörbundet
13:40, 1/1 -22
läst 1686 ggr.

Medlemskap i Föreningen SvenskaMagic
Som vanligt tar ditt medlemskap i den avdelning du valt att gå med i slut den 31 december. För att ingen ska känna stress över att inte ha tillgång till Torget så gäller ditt medlemskap för 2021 även hela januari 2022.

Notera att från det ögonblick du ansöker om nytt medlemskap kommer du förlora tillgång till Torget, tills dess att vi hunnit kontrollera dina uppgifter. (Läs mer om det här)

För att snabba på processen, kontrollera noga att dina uppgifter stämmer. Det överlägset vanligaste felet som blir är att du får med ditt namn i C/O-adressraden, så se till att den är tom om den ska vara tom.

När vi sedan godkänt dina uppgifter (du får ett internmail om det), så behöver du bara logga ut och sedan logga in igen för att allt ska bli klart! Det kan ta ett litet tag att kontrollera uppgifterna, då detta görs manuellt. Det kan därför vara idé att lösa medlemskapet när man inte akut behov av tillgång till torget.
Stödpeng
Det normala medlemskapet i föreningen SvenskaMagic kostar 50kr. Om man vill får man gärna lämna ett extra bidrag på 50kr som oavkortat går till att belöna de som hjälper till på hemsidan och i föreningen.Du måste själv markera om du vill göra extrabetalningen, men om du glömmer det i första läget, så går det att bara betala 100kr istället för 50kr, så ser den som kontrollerar att du gjort ett val att ge en gåva.
Ungdomsrabatt
50kr kostar vårt medlemskap och det är inte en jättestor summa pengar om man ser på vad man får för det. Men vi är också medvetna om att ungdomar generellt sett har mindre pengar att röra sig med och av den anledningen får man gratis medlemskap tills det år man fyller 20 år.

Rent praktiskt innebär detta att medlemskapet är gratis till och med det år man fyller 19. Från det år man fyller 20 börjar man betala medlemsavgift som vanligt. För 2021 betyder detta att de som är födda -02 eller tidigare behöver betala.
Torgetaccess i januari
Om du var medlem i en av våra föreningar under 2021 får du per automatik tillgång till torget även under januari 2022. Detta är för att inte skapa onödig stress vid nyår när alla behöver förnya sitt medlemskap samtidigt.

Tolka inte detta som att du bör vänta till sista januari med att förnya ditt medlemskap!

När du ska förnya ditt medlemskap, tänk på att kryssa i att du har samma adress som förra året (om så är fallet), och du betalar fördelaktigheten med Swish om du vill skynda på processen (såvida du inte är ungdom, då är det ju gratis!).SvenskaMagic-Avdelningar
Föreningen SvenskaMagic har en struktur med avdelningar där avdelningarna har lite olika prioriteringar. Våra största avdelningar är SvM Junior och SvM Senior, där vi gärna ser att man väljer att gå med i Junior om man är 25 år eller yngre och att man väljer Senior om man är 26 år eller äldre. Du får givetvis gå med i vilken avdelning (eller alla) du vill.

Varför är då det här intressant för dig? Jo, genom att vi har avdelningar så öppnar vi även upp för möjligheten för lokala SvenskaMagic-avdelningar. Har ni nånsin funderat på att skapa en förening av er lokala magic-community men känt att det är lite för mycket administrativt bök? Då kanske ni ska överväga att starta en SvenskaMagic-avdelning i just er kommun. Som en avdelning får ni hjälp av oss med administrativt stöd såsom bidragsansökningar och hantering av ekonomin. Vi kan även ta emot redan existerande föreningar som avdelningar, även om nyttan för er då kanske minskar något.

Om ni är intresserade så kontakta Discus för vidare diskussion.
Engagera dig i hemsidan eller föreningen
Föreningen och hemsidan säker engagerade medlemmar som känner att de har lite tid över för att hjälpa till med att göra allt bättre för oss som älskar vår spelhobby. Det finns både små och stora saker att engagera sig i.

Om du känner att du är intresserad av att veta mer om att hjälpa till med föreningen (ex Streaming, Demo, Arrangemang osv), så går det jättebra att kontakta Discus.

Om du känner att du är intresserad av att veta mer om att hjälpa till med hemsidan (Ex Moderator, Väktare, Redax, Drift osv), så går det jättebra att kontakta Beakid/Föreningsstyrelsen genom Discus

 

Artikel-feedback