Magic the Gathering
Magic the Gathering34897 medlemmar 639 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
VERKSTADEN Sök | Statistik | Tagg-moln  
 
Av: latsblaster, 2015-07-22 23:55:44
latsblaster kommenterar :
Betyg: 83% 17% (6 r..) | Mer info
ingen har detta kort som sin favorit
KOMMENTARER : 6 kommentarer | Göm

Ichorid
 
Sweet design! : ]

Powermässigt så känns den ok. Inte alls lika kraftfull som Forbidden Alchemy dock (inte för att alla kort nödvändigtvis behöver vara lika starka som Forbidden Alchemy!).

Jag tror att man skulle kunna skala ner flashback kostnaden till utan att den blir för powerful, men mer spelbar och lite mer intressant : ]

Skriven: 21:09, 20/6 -17

latsblaster
 
mvg: 2 liv gör den mer svart och givetvis mer balanserad eftersom det blir fyra liv med flashbacken och med nästa blir det 8 liv (ganska möjligt, men svårare att bara random-casta den och kedja den om och om igen).

Skriven: 11:05, 11/4 -17

MvG
 
Gillar hur djupt ni gemför liknande kort.
Utan att ha tittat på era kommentarer så kände jag att den kanske inte hade behövt "lose 2 life". Men nu när jag ser kommentarerna och funderat lite till kanske det är lika bra. En liten detalj bara.

Jag gillar kortet, har alltid varit förtjust i korten, Fact or fiction, Steam augry och Fortune's Favor

Skriven: 10:12, 11/4 -17

SidPao
 
Men eftersom motståndaren väljer vilka av korten du får så blir det ju nästan aldrig vad du vill även om du får 2 kort, så även om det är 2-for-1 eller 4-for-1 när du flashat den så har du tagit upp mycket tid/mana och fortfarande gett motståndaren mest kontroll över situationen.

På kort som Steam Augury kunde du
iallafall se till att du nästan alltid fick något du ville, medans kort som Fact or Fiction bara är löjligt bra som jämförelse.

Jag tycker ju personligen att Fact or Fiction är för bra, och att Steam Augury är på rätt nivå, så denna kanske i jämförelse med dessa är på rätt ställe. =)

Skriven: 20:13, 27/7 -15

latsblaster
 
Forbidden Alchemy har dyrare flashbackkostnad, och ändå tycker jag att Forbidden Alchemy är ganska bra. Forbidden Alchemy gräver djupt (8 kort) och ger dig 2 bra kort, den här gräver lika djupt och ger dig 4 bra eller dåliga kort. Think Twice ger dig 2 kort för 5 mana, den här ger dig 4 för 10 mana. Den här är bra på att interagera med graven och blir väldigt bra med sig själv, om du kedjar in dem i varandra får du ett vansinnigt kortövertag. 2 liv är ett lite löjligt sätt att balansera den med den svarta aspekten, men jag tror att effekten är så stark ändå med en färg som har lifelink och Nighthawk om du behöver det.

Skriven: 17:53, 27/7 -15

SidPao
 
Borde inte denna kunna kosta [1ub]?

Tänker mest på jämförelsen med Forbidden Alchemy där jag visserligen får 1 färre av korten, men jag får det jag vill ha utan att förlora liv och att motståndaren får se vad det är.

Skriven: 16:04, 27/7 -15


Om du hade varit inloggad hade du kunnat kommentera här

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!