Magic the Gathering
Magic the Gathering34446 medlemmar 761 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
VERKSTADEN Sök | Statistik | Tagg-moln  
 
Av: Dimme, 2019-03-15 01:20:04
Dimme kommenterar :
Första abilitien är en phyrexian arena, dvs draw med en kostnad.
Andra abilitien är en Hymn to torach, fast med multiplayer i åtanke. Fortfarande en kostnad för dig men du har mer kontroll över vad du discardar. kan även användas för synergi med din gravyard.
Tredjeabilitien. Initiellt tänkte jag sinkhole så att den kunde döda länder, men sedan kom jag på att svart är ganska bra på att döda allt utom artifacts så skrev om abilitien. Då abilitien var stark kände jag att trippelsvart var en relativt balanserad kostnad för walkern. Tycker även de flesta av abiliterna är tematiska.
På något sätt gillar jag att den inte kan skydda sig själv (den har inga vänner) men är väldigt stark att ha som bundsförvant (ger dig kort, eller destroyar ett farlig permanent) kan fungera som ett starkt politiskt kort "gör inget mot mig annars aktiverar jag sista abilitien" så walkern är jättebra permanent med abilities, men man vill inte använda honom för då får motståndaren tillgång till honom. Kanske redesigna honom att han kommer under kontroll för den som har mest liv, men att alla abilities har en effekt men kostar dig liv. och sedan göra honom mer vampyrisk? Aja en första draft
Betyg: - ingen har röstat :( -
ingen har detta kort som sin favorit
KOMMENTARER : 0 kommentarer | Läs & Skriv
 
  Wilds of Eldraine Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!