Magic the Gathering
Magic the Gathering30988 medlemmar 959 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Turneringar Alla turneringar | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | SM! | Ranking  

Wiscon - Modern


WISCON - MODERN

Format: Modern
Datum: Lör 20/10
Plats: Solberga Skolan, Visby (Gotlands län)
Registrering: 09:00-10:00
DCI-sanktionerad: Nej
Kontakt: Van eller Agarfield eller Mail:a till Vanynia@hotmail.com

MER INFO Modern Turnering på Wiscon som ligger på Solbergaskolan i Visby. Modern är ett Constructed Format vilket innebär att du tar med dig en lek på minst 60 kort varav alla måste vara legala i formatet Modern (8th edition och framåt, bortsett från ban-listan (Banned and Restricted List). Sen kommer du spela i en Swiss, där du möter spelare som har spelat lika bra som du har spelat.

Wiscon är ett fyra år gammalt spelkonvent som huvudsakligen har varit för lokala spelnördar och spelintresserade, det är gratis inträde på Wiscon, det enda som krävs är att du är medlem i Östans Skuggor (Spelföreningen som driver Wiscon). Solbergaskolan är en centralt belägen skola, 2 minuter från östercentrum där det finns allt från matställen och spelbutiken Skuggspel.

Turneringen har plats för 64 deltagare och vi hoppas på att bli så många som bara möjligt.

Priser: 9+ displayer i den totalla prispotten! Föranmäl er och skapa Östans Skuggor lag så ökar vi på prispotten! ( Skapa Lag här!)

Anmälningsavgift: 100kr eller gratis om du skapar ett Östans Skuggor lag! Alla i laget får ett gratis event på Wiscon som kostar 100kr eller mindre!

Ifall deltagare varit med i ett Östans Skuggor lag under säsongen kommer laget även få använda sina poäng dem samlat under turneringarna för att få bye-rounds. (Mer exakt info kommer snart)

Dem 8 eller 16 bästa under eventet kommer att få spela i Playoffen som startar kl 20:00, där den slutgiltiga vinnaren avgörs!
Inlagd: 15:20, 21/9 av Van  
VI KOMMER! (2 st.) Van, Agarfield

Foton (0 st.)

Nytt foto
STANDINGS (0 st.)

PAIRINGS (0 st.)

LEKLISTOR (0 st.)


ANSLAGSTAVLA (0 st.)
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!