Magic the Gathering
Magic the Gathering32269 medlemmar 764 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Turneringar Alla turneringar | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | SM! | Ranking  

Båtmagic


BåTMAGIC

Format: Legacy
Datum: Lör 29/8
Plats: Peas and sunny beer deck, Malmö (Skåne län)
Registrering: 10:00-10:45
DCI-sanktionerad: Ja
Kontakt: PsssT eller 214

MER INFO Den 29 Augusti går vi till sjöss i Malmö med magickort!

Vi kommer hålla en legacyturnering på "Peas and sunny: beer deck", så sleeva upp high tide och se till att hänga med på havet. Trots den fina inledningen kommer vi faktiskt inte att kasta loss utan båten kommer ligga förtöjd under hela tiden. På båten har de fullständiga rättigheter, man kan köpa öl under hela tiden turneringen pågår. Så när det börjar gå dåligt är det bara att ta en öl och kolla in de som gör bättre ifrån sig. Vill du spela magic på en båt, äta mat och dricka öl tillsammans med dina medspelare? Look no further - detta är turneringen för dig!

Vad är då upplägget? Över 16 pers blir det 5 rundor, annars 4, med top8/top4 och en ordentlig lunchpaus efter runda 2. Lunchen ingår i turneringsavgiften och det finns vegetariska alternativ, öl och annat drickbart finns i baren som ligger i samma lokal som vi spelar och såklart rejält tilltagna priser till hela top8/top4.

Vi har ett tak på 32 personer, så se till att knipa din plats redan idag!

När? 29 Augusti kl 10.00

Vad kostar det? 500 kr per person.

Var? Peas and sunny Beer deck, som ligger förankrad vid posthusplatsen i Malmö.

Priser? Beroende på sponsring och dyl. men minst 70% av intäkterna. Räkna med boosterpriser (kul boosters typ modern horizons etc) och lite staples.

Hur anmäler jag mig? Skriv ett mail till peter.floderus@gmail.com eller ett mess på svm till Pssst med ditt namn

Hur betalar jag? Swisha 500 till detta numret: 0736789724 och skriv ditt namn som meddlande.

Anledningen till att jag vill ha ett mail är bara för att jag ska ha en kommunikationskanal om det skulle bli fullt eller något annat skulle hända. Prispotten beräknas med 400 per deltagare minus 1000 kr för lokal och domaravgifter.

Skepp ohoj!

EDIT: Vi har under omständigheterna med Covid-19 bestämt oss för att skjuta på turneringen till ett senare tillfälle!

Under rådande omständigheter anser vi att det inte är ansvarigt att genomföra turneringen, så vi har därför beslutat oss för att flytta den till ett senare datum i höst. Förhoppningen är att det inte kommer vara en lika riskfylld situation då, men om inte något har förändrats så kan det bli ytterligare en flytt vid detta datum. Vi har redan införskaffat priser och de kommer ligga i en låda fram tills dess och vänta. Förhoppningsvis håller sig även båten flytande.

Det nya datumet är satt till 29 Augusti. Vi hoppas att detta är tillräckligt långt fram i tiden så att folk inte ska ha några planer satta. Hoppas att vi kommer få spela med papperskort igen!
Inlagd: 21:22, 11/2 av PsssT  
Uppdaterad: 09:09, 29/4 
VI KOMMER! (3 st.) PsssT, donhaggis, Loreweaver

Foton (0 st.)

Nytt foto

ANSLAGSTAVLA (0 st.)
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!