Magic the Gathering
Magic the Gathering31600 medlemmar 948 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Turneringar Alla turneringar | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | SM! | Ranking  

War of the Spark - Sealed


WAR OF THE SPARK - SEALED

Format: Sealed Deck
Datum: Lör 18/5
Plats: Spelens Hus, Malmö (Skåne län)
Registrering: 11:00-11:30
DCI-sanktionerad: Ja
Kontakt: Kvetchnik eller richard.brorsson@gmail.com

MER INFO För er som missade prereleasen eller är sugna på mer så anordnar Malmö Kortspelsförening en billig sealed-turnering, särskilt anpassad så att också nyare spelare och de som inte spelat sealed förut ska kunna vara med. Därför subventionerar vi så det blir ett billigare pris och vi håller en sealed-skola för dig som är ny. Välkomna!

Mer info om eventet, och vad sealed är, hittar du här:
<a href="https://docs.google.com/document/d/1AECs8kuaOXk0X5KRvknDBlRr8VuFoYdhndcKncF609o/edit?usp=sharing">https://docs.google.com/document/d/1AECs8kuaOXk0X5KRvknDBlRr8VuFoYdhndcKncF609o/edit?usp=sharing</a>

Evenemanget är en del av Malmö Kortspelsförenings nya satsning att hålla fler och mer varierade arrangemang i Malmö. Arrangemanget görs möjligt tack vare våra samarbetspartners, Playoteket, Studiefrämjandet, Spelens hus, Sverok Skåne och Malmö stad.

PRAKTISKT INFO:
----
* VAR OCH NÄR ÄR SEALED-TURNERINGEN?
18:e Maj. Registreringen för eventet öppnar 11:00 och turneringen startar 11:30. Hur många rundor baseras på hur många vi blir, men 4-6 timmar är nog rimligt att räkna med att det tar ungefär. Turneringen sker på Spelens Hus, på Nobelvägen 145 A (ingång från Sallerupsvägen), nära Värnhem i Malmö. Vi har tillgänglighetsanpassad ingång och faciliteter.

Från kl. 10 kommer vi samma dag hålla i en introduktion för nya spelare. Det är ett perfekt tillfälle för dig som är ny på Magic att lära dig vad du behöver veta för att vara med i turneringen, eller för dig som inte spelat War of the Spark att få lite tips.

* VAD KOSTAR DET?
Kostnaden är bara 200 kronor, Det går oavkortat till kostnaden för boosters och priser, vilka också är subventionerade av föreningen, därav det lägre priset. Du kan betala kontant på plats, eller förbetala via swish (vi tar ej kort). Vill du förbetala med swish:
Skriv då “sealed + ditt namn” och betala 201:- till nr:
1235841010 (en krona går till swish-avgift)

Förutom att vi subventionerar turneringen, kommer vi också dela ut priser, i form av boosters till de som placerar sig bra i turneringen.

*MÅSTE JAG VARA MEDLEM?
Ja, men du kan bli medlem på plats! Det kostar inget extra då medlemskapsavgiften i föreningen (50:-) ingår i priset för turneringen. Att du blir medlem hjälper föreningen kunna hålla fler och bättre arrangemang som vi också kan hålla ner kostnaden för.
Inlagd: 11:09, 8/5 av Kvetchnik  
Uppdaterad: 01:40, 14/5 
VI KOMMER! (1 st.) Kvetchnik

Foton (1 st.)
Fin lokal
0
Uppladdad av: Kvetchnik

Nytt foto
STANDINGS (0 st.)

PAIRINGS (0 st.)

LEKLISTOR (0 st.)


ANSLAGSTAVLA (0 st.)
  Core Set 2020! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!