Magic the Gathering
Magic the Gathering34879 medlemmar 653 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Turneringar Alla turneringar | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | SM! | Ranking  

War of the Spark - Söndagsprelle!


WAR OF THE SPARK - SöNDAGSPRELLE!

Format: Sealed Deck
Datum: Sön 28/4
Plats: Prisfyndet, Uppsala (Uppsala län)
Registrering: 14:30-15:15
DCI-sanktionerad: Ja
Kontakt: pelle eller 018-106607 eller facebook.com/prisfyndet

MER INFO Vi håller oss kvar i Ravnica en stund till, men nu är det inte längre Guildsen som står i fokus utan nu är det dags för alla planeswalkers att stå i rampljuset, det är nämligen dags för den stora showdownen mot Nicol Bolas!

På prereleasen kommer du ha din första chans att spela med rykande färska War of the Spark-kort och dessutom ha chansen att plocka med dig War of the Spark-boostrar hem i form av priser. Att sedan prereleaser är ruskigt roliga att spela och alltid leder till en fantastisk stämning är inte heller fel! Det här vill du inte missa!

Unikt för denna gången är att samtliga War of the Spark-produkter kommer finnas att köpa redan på prereleasen! Ja, det stämmer, du kan köpa med dig såväl displayer som boostrar, Bundles, Planeswalker Decks och Deckbuilder's Toolkits redan på prerelasen!

Denna gång håller vi på lördagen till i Tunabergsskolans matsal. Lokalen ligger på Väpnargatan 19 i Tuna Backar. Åker du buss så är närmsta hållplatserna Tunnabergsallén eller Fjärdhundragatan.
På söndagen håller vi till på Prisfyndet.

Det kommer finnas massor att spela för alla hela helgen! Storprellen för den som vill ha ett stort och häftigt event, 2HG för den som vill ha en unik upplevelse tillsammans med en vän, Prerelease Party för den som vill få lite mjukstart till prereleaseupplevelsen, Söndagsprellen för den som inte får nog under lördagen. Ja, det finns något för alla, kolla nedanför för mer detaljer!

Söndagsprelle!
Var: Prisfyndet, Kungsgatan 39, Uppsala.
När: Söndag 28/4. Beräknad start 15:20
Registrering: registreringen stänger 15:15
Pris: 280kr vid föranmälan, 300kr på plats.
Format: Sealed Deck, 3 rundor swiss
Antal platser: ca 24

Vi har tagit tillbaka ett gammalt beprövat koncept, med ett mindre och mysigare event på Prisfyndet på söndagen. Det här eventet är perfekt för dig som vill spela mer, som inte kunde vara med på lördagen eller som vill spela i ett litet mindre sammanhang.

Notera att eventet ligger lite senare på eftermiddagen och kommer alltså spelas efter 2HG-prellen.

------------------------------------------------

Bring-a-friend Bonus (gäller alla events): Ta med en kompis som inte spelat på en prerelease förut ELLER som inte spelat en prerelease sen Shadows over Innistrad-blocket eller tidigare så bjuder vi på ett booster var till dig och din kompis!

Se gärna till att föranmäla dig till de prereleaser du vill spela. Du är garanterad plats i turneringen och kan glida direkt in till deckbuildingen. Dessutom är det 20kr billigare per turnering!
Föranmäla dig och förbetala kan du göra i butiken. Har du inte möjlighet att komma in själv så hör av dig till oss på telefon (018-106607) så löser vi det.

Varmt välkomna!
Inlagd: 17:51, 4/4 -19 av pelle  
VI KOMMER! (0 st.) - ingen har skrivit upp sig än -

Foton (0 st.)

Nytt foto
STANDINGS (0 st.)

PAIRINGS (0 st.)

LEKLISTOR (0 st.)


ANSLAGSTAVLA (0 st.)
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!