Magic the Gathering
Magic the Gathering34879 medlemmar 659 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Turneringar Alla turneringar | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | SM! | Ranking  

Guilds of Ravnica - Söndagsprerelase


GUILDS OF RAVNICA - SöNDAGSPRERELASE

Format: Sealed Deck
Datum: Sön 30/9
Plats: Prisfyndet, Uppsala (Uppsala län)
Registrering: 14:00-15:15
DCI-sanktionerad: Ja
Kontakt: pelle eller 018-106607 eller facebook.com/prisfyndet

MER INFO Med Guilds of Ravnica är det återigen dags att färdas till just Ravnica, en av Magics mest populära världar! Nu är det dags för dig att välja vilken Guild du ska strida för. Blir det militäriska Boros, sluga Dimir, trixiga Izzet, ruttna Golgari eller naturvänliga Selesnya?

På prereleasen kommer du ha din första chans att spela med rykande färska Guilds of Ravnica-kort och dessutom ha chansen att plocka med dig Guilds-boostrar hem i form av priser. Att sedan prereleaser är ruskigt roliga att spela och alltid leder till en fantastisk stämning är inte heller fel! Det här vill du inte missa!

Nytt (eller nygammalt) med Guilds of Ravnica är att när du anmäler dig får du välja en av de fem guildsen du vill representera och kommer sedan få ett prereleasekit för just den guilden (så länge det finns kvar av den guilden). Så för störst chans att få spela just din favorit-Guild rekommenderar vi att du föranmäler dig så snart du kan.

Denna gång håller vi på lördagen till i Vaksalakolans matsal. Lokalen ligger väldigt centralt vid Vaksala Torg, bara några minuter från Centralstationen.
På söndagen håller vi till på Prisfyndet.

Det kommer finnas massor att spela för alla hela helgen! Storprellen för den som vill ha ett stort och häftigt event, 2HG för den som vill ha en unik upplevelse tillsammans med en vän, Prerelease Party för den som vill få lite mjukstart till prereleaseupplevelsen, Söndagsprellen för den som inte får nog under lördagen. Ja, det finns något för alla, kolla nedanför för mer detaljer!

---------------------------------------

Söndagsprelle!
Var: Prisfyndet, Kungsgatan 39, Uppsala.
När: Söndag 30/9. Beräknad start 15:20
Registrering: registreringen stänger 15:15
Pris: 280kr vid föranmälan, 300kr på plats.
Format: Sealed Deck, 3 rundor swiss
Antal platser: ca 20

Vi går tillbaka till ett gammalt beprövat koncept, med ett mindre och mysigare event på Prisfyndet på söndagen. Det här eventet är perfekt för dig som vill spela mer, som inte kunde vara med på lördagen eller som vill spela i ett litet mindre sammanhang.

Notera att eventet flyttat till lite senare på eftermiddagen och kommer alltså spelas efter 2HG-prellen.

---------------------------------------

Bring-a-friend Bonus (gäller alla events): Ta med en kompis som inte spelat på en prerelease förut ELLER som inte spelat en prerelease sen Battle for Zendikar-blocket eller tidigare så bjuder vi på ett booster var till dig och din kompis!

Se gärna till att föranmäla dig till de prereleaser du vill spela så ökar du din chans att få spela just din favorit-Guild. Du är garanterad plats i turneringen och kan glida direkt in till deckbuildingen. Dessutom är det 20kr billigare per turnering!
Föranmäla dig och förbetala kan du göra i butiken. Har du inte möjlighet att komma in själv så hör av dig till oss på telefon (018-106607) så löser vi det.

Varmt välkomna!
Inlagd: 22:47, 7/9 -18 av pelle  
VI KOMMER! (1 st.) Trondar85

Foton (0 st.)

Nytt foto
STANDINGS (0 st.)

PAIRINGS (0 st.)

LEKLISTOR (0 st.)


ANSLAGSTAVLA (0 st.)
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!