Magic the Gathering
Magic the Gathering34879 medlemmar 652 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Turneringar Alla turneringar | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | SM! | Ranking  

Norrlandsmästerskapen Modern


NORRLANDSMäSTERSKAPEN MODERN

Format: Modern
Datum: Sön 25/3
Plats: Fantasia, Umeå (Västerbottens län)
Registrering: 09:30-10:30
DCI-sanktionerad: Ja
Kontakt: suprlee eller supermike

MER INFO Norrlandsmästerskapen i Modern 2018



25/3 -18

Plats: Fantasia i Saga Gallerian i Umeå. Man går in på baksidan som är mot parkeringen bredvid Musikanten.

Jag nämnde tidigare att det skulle bli ett event på Lördag i Legacy också men det kan inte bli på Fantasia p.g.a. vi måste göra redo för Söndag och det är lite problem med tider där. Finns det ändå en stor efterfrågan på det kan vi styra upp nåt i en annan lokal.

Turneringen kommer vara sanktionerad. Vilket betyder att det kräver ett DCI för att delta. Men ett sådant kan skapas på plats i värsta fall. Men vet du med dig att du inte har ett DCI så gå in på Wizards hemsida och skapa ett i förväg för att spara tid.

Registrering 09:30 - 10:30

Turneringsstart 11:00

Kostnad att delta 150kr

Antal rundor innan vi klipper för top 8:

8-16 = 3
17-32 = 4
33-64 = 5
65-128 = 6

REL: Competitive. Leklista krävs. Läs enl länken nedan för att se vad REL är och vad som förväntas av er. Detta kommer tas upp vid start av turnering också.

Leklistor skall skrivas på ett a4 och ska vara i gott skick när dom lämnas över till domare. Är det svårt att se vad som står p.g.a. dålig handstil eller att pappret är så vikskadat att det leder till samma problem så kommer inte listan godkännas. Mitt råd är att skriva ut på dator i god tid före turneringen och göra korrigering på det pappret om det behövs. Då slipper ni även stressen att sitta på plats och fylla i listan och kontrollräkna allt.

https://blogs.magicjudges.org/playerexperience/2016/03/01/rules-enforcement-level-what-are-they-and-what-they-imply/

Priser:

Utöver några små administrativa kostnader för uppställning och domare så går varenda krona går oavkortat in i prispoolen. Den kommer bestå av både singlar & pack & fickor.

Är vi över 30 personer är förstapriset ännu en gång ett playset med Snapcaster Mage från Innistrad som har altered art work. Bild på dessa kan finnas här:

https://puu.sh/zJwTv/bbf3fa3603.jpg

Men det kommer vara priser för hela top 8.

Vinnaren får förutom evig ära & fint pris, sitt namn inristad i vandringspokalen utav våran mästersnidare Tobias Hedlund. Man blir även ägare av en fin T-shirt som bevisar att man är med i klubben av Norrlandsmästare. Eftersom det är svårt att förutsäga storlek på vinnare här så beställs den till vinnarens adress efter vinst.

Side events:

Vi kommer hålla div. side events, lite efter förfrågan. Priserna på dessa kommer vara kraftig nedsatta precis som förra NML som vi organiserade på Klossen. Här får ni välja själv hur ni vill göra med prisstrukturerna vid början av en draft t.ex. Keep/Pick osv. REL på dessa events kommer vara Regular. Står om det också i länken jag skrev tidigare.

Frågor angående turneringen hänvisas till Andreas Bäckström på Fantasia eller mig (Thomas Elfgren (0708318994) / suprlee på SvM.

Varmt välkomna!
Inlagd: 19:59, 31/1 -18 av suprlee  
Uppdaterad: 14:05, 17/3 -18 
VI KOMMER! (14 st.) suprlee, disciple_of_the_master, gizlow, SirN, Ice_Age, Billy27, Jacobfrank, Raus, mangler, Setai, Hypnox, supermike, jawa74, maddok1

Foton (0 st.)

Nytt foto
STANDINGS (0 st.)

PAIRINGS (0 st.)

LEKLISTOR (1 st.)
- Grixis Shadowavgizlow


ANSLAGSTAVLA (1 st.)
Info / Ändringar [0] av suprlee 14:05, 17/3 -18
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!