Magic the Gathering
Magic the Gathering34884 medlemmar 634 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
SVERIGE Städer | medlemmar | Affärer 

Kiruna
Norrbottens län

tillbaka tillKiruna

Anslagstavla: Det spelas Magic i Kiruna

doneriko skrev 18:43, 28/4 -15
Rymdgymnasiets spelförening AstroE är öppen för folk utanför skolan och håller vanligtvis en draft för varje nytt set i samband med sina LAN på Folkets Hus. Av de nuvarande medlemmarna i föreningen finns ca 16 Magicspelare i väldigt varierande erfarenhetsnivå.

Våra drafts kostar traditionellt 100kr för 4 boosters, tre att drafta och ett som pris. Ur prisboostern tas rares/foils ut och vinnaren väljer först. Bland de tre boosters man draftar på behåller man alla sina kort. Detta för hänsyn till de nyare spelarna. Formatet som spelas är swiss top8.

Om någon skulle stöta på detta meddelande rekordsnabbt hålls en DTKx2 FRFx1 draft imorgon (28/4-15) dit folk är välkomna. Adressen är Campingvägen 3, och draften hålls strax efter klockan 16.
worim skrev 11:06, 15/5 -15
Jag kan tänka mig att drafta om det kommer fler tillfällen!
doneriko skrev 22:05, 17/5 -15
Attans att jag inte loggade in tidigare! Vi draftade faktiskt dragons en andra gång samma dag som du skrev och saknade rätt länge en åttonde spelare :/

Det lär komma fler tillfällen att drafta med rymdare. Jag tar själv studenten till sommaren, men tänker stanna ett år i Kiruna och jobba innan jag studerar vidare, så då får jag nog lite tid att drafta. Som sagt draftas nästan varje nytt set. Nästa draft lär dock bli efter sommaren.

Värt att veta kan ju vara att vi är mellan 16-19 år gamla, och att de flesta lärt sig spela Magic under sin gymnasietid. Vi är inte så kompetitiva med andra ord.
Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här
 
KOMMANDE TURNERINGAR
- inga -


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!