Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 659 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
SVERIGE Städer | medlemmar | Affärer 

Ronneby
Blekinge län

tillbaka tillRonneby

Anslagstavla: Mer magic åt folket!

GlueBall skrev 11:04, 11/11 -04
Hejsan alla glada dårar och tomtar där ute! Har ni det alldeles trist och för långt till närmsta spelplats? Frukta inte, för om du är en helbruten ronnebykid eller bor i närheten av Kallinge (utanför Ronneby i Blekinge) så är hoppet återuppväckt. Här finns det nämligen en spelförening under Sverok med namnet The Gargoyles. Låt nu inte det fjortisaktiga namnet skrämma iväg er, i alla fall inte innan de redan existerande medlemmarna hinner det, för nu så öppnar deras lokal i Kockums området för magicspelande. Tiden ifråga är tisdagar från 18.00 – 22.00. Har du inget för dig just då? Perfekt kom in till lokalen och pröva på hur det känns. Är det roligt, trivs du med alla nya vänner, så kom på alla prövotillfällen. Dessa är tre stycken per person och gratis. Lokalen har toalett och egen kiosk, så ta det lugnt alla nödiga och sockerberoende. Ta kontakt med GlueBall om ni har frågor eller synpunkter, det är jag som ansvarar där nere just då.

Hur många spelare är redan där? Det varierar, men jag räknar med minst fem trogna magicspelare varje tisdag inklusive mig själv. Vi är flera, men alla är nog inte alltid på plats (bevare oss väl, vilka kan ha viktigare saker för sig än just magic?!). Målet är att samla intresse till själva spelandet av magic, tävling som underhållning. Den stora visionen i föreningen är att kunna anordna DCI-sanktionerade turneringar och då framför allt drafter.

En del kanske tycker att åldern hos dessa spelare är väsentlig och jag kan med gott mod utan att ljuga säga att vi varierar från tretton upp till, ja, vuxna. Säger jag gamla kan jag råka på stryk, hehe. Så vänta inte för länge! Magicspelare förena eder under spelglädjens för evigt på måfå vajande fana. Har ni problem att hitta, kontakta mig så kan jag fixa fram en vägbeskrivning, och du, det finns även folk som vill byta, sälja och köpa kort där.

Tyck nu inte att det saknas en plats för oss i hjärtat i Sveriges trädgård. Vi behöver inte längre känna oss som ogräs, tillsammans har vi kul, hur töntiga allmänheten än må tycka att vi är. Välkomna till The Gargoyles.

http://thegargoyles.sverok.net

Mvh GlueBall

ZinGo skrev 17:31, 11/11 -04
gl
hf
Zang skrev 05:00, 12/11 -04
lol dennis.

det här verkar ju nice =)
hade kunnat vara nåt om vi bodde kvar ju. vi fick ju bilda oss en egen liten nördklubb hemma hos fabbe istället =P
Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här
 
KOMMANDE TURNERINGAR
- inga -


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!