Magic the Gathering
Magic the Gathering32275 medlemmar 682 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Regelboken Ordlistan | Formatguide 

Huh?

Vad menas med ?Standard?? Hur fungerar Double strike? Svar på dessa frågor och många fler får du här i Regelboken.

Har du trots all info här någon fråga du vill ha svar på kan du posta en rubrik på forumbordet Regelfrågor.

 

Veckans regelfråga

Thalia och bron

2019-03-11 21:28:59, av partysmurphen


Linda har en Thalia, Guardian of Thraben i spel. Hon har även fyra Grizzly Bears samt en Mosswort Bridge, som har en overrun exilad.

Om hon aktiverar Mosswort Bridge, behöver hon betala en extra mana för Overrun pga Thalia?

Alternativ

Antal röster

Röster i %

Graf

Ja

178

60.3%

 
Nej

117

39.7%

 

Total:

295

100%

 

Kommentar till frågan

"Bridge gör att man inte behövre betala mana cost, dvs de kostnad som står på kortet. Additional costs däremot behöver man fortfarande betala.

Rätt svar:
Ja"
2019-03-19 20:01:55, av partysmurphen

Veckans regelfråga:

Tyvärr pågår det ingen Veckans regelfråga just nu

Tidigare regelfrågor:

Animate Bear
Time Wipe II
Time Wipe
Priest vs God
Forever Young

Bogle judged!
Totem Bogle
Very Unsettled
Fight Propaganda
Drawing dead

Visa alla
 

Våra domare

pelle , Mällroth , kungenavrolfstorp , Said , Topaz , Hoben , Davorac , partysmurphen , Zarox , Discus , Darkblur , Choper , Karbunkelsopp , sparkelemtal , Quadman , Getolle_Punk , Simbachu , tonedown , Neverest , Maddog , duddelutten , Jolly_roger , Rhenk , frozen , Xior , hertz , elite099 , esmandil , funfviertel , WMazter , zxq , flamedash , Thunman , Cartago , PocketUniverse , Riconian , kandarian , nepO , GunnarH , Blaezer , Rasy , thranuil , Nike , Darkbeast , vetoki , Binarin , DavidF , ElfBro , fripojke , Bendover , cardtrader , Raeser , Plague , Gemo , Jockejockejockejocke , Anilusion , bernhardtz , Greenskull , Spacy , hay , lufos , Sander , DawdlingSphinx , Aldreen , jimroff , yespair , MWTB

Sök i ordlistan


SENASTE REGELFRÅGOR
- Interaktion trippel ?, av Iniovan
- Shalai + Flag Bearer ?, av EyeBe
- Phyrexian mana på 0 liv? ?, av pudas_beast
- Zirilan of the Claw och Dragon Mask ?, av skallbrand
- Interaktion Rebound + nexus of fate ?, av Iniovan
 

Magic-regler


Spana in Magics regler och kom igång att spela med en gång! wizards.com
 

Turneringsregler

Hur fungerar mulligan? Vem börjar i Team Rochester Draft? De officiella turneringsreglerna hittar du på Wizards hemsida.

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!