Magic the Gathering
Magic the Gathering34885 medlemmar 594 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
OM OSS Medlemsvillkor | Policy för personuppgiftshantering

Medlemsvillkor

- 1. Som medlem i SvenskaMagic är du skyldig att uppge korrekta personuppgifter om dig själv. (Det går bra att ha uppgifterna dolda så att enbart de ansvariga på sidan kan se dem, men de måste vara korrekta.)
- 2. SvenskaMagic lyder under svensk lag och accepterar därför inte personangrepp mot någon. Alla har rätt till en åsikt utan att att det ska leda till direkta personangrepp. Detta gäller åt alla håll.
- 3. Undvik att ladda upp bilder eller skriva saker som kan väcka anstöt hos våra medlemmar. (ex. hakkors, pornografiskt material, extrema åsikter)
- 4. Att skapa ett extra konto när du redan har ett är INTE ok. Om du inte kommer åt ditt konto, följ instruktionerna för att komma åt ditt konto.
- 5. Får du problem med någon, ta kontakt med en Moderator.

Alla medlemmar accepterar dessa medlemsvillkor när de registrerar sig genom att klicka i en kryssruta:

Jag har läst dessa regler och accepterar dem! Vidare godkänner jag att SvenskaMagic har rätt att hantera mina personuppgifter.

 

Policy för personuppgiftshantering

Allmänt

Vi utför all insamling och behandling av personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning. Vi strävar alltid efter att minimera de uppgifter vi behandlar och vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon annan om vi inte måste göra det. Syftet med denna personuppgiftspolicy är att på ett så tydligt och transparent sätt som möjligt beskriva hur vi samlar in och använder personuppgifter och vad du som medlem har rätt att begära av oss när det gäller den hanteringen.

Information till medlem

De personuppgifter som du anger på sidan har SvM Community AB samt andra inloggade medlemmar som kan ta del av uppgifterna tillgång till. Du kan själv styra om du vill blockera bort andra medlemmar från att ta del av uppgifterna. Uppgifter säljs eller sprids inte vidare till tredje part. Vi hanterar dina personuppgifter med största omsorg och ser till att de lagras tryggt och säkert.

Så här ser standardinställningarna ut om du inte ändrar några inställningar: (Uppgifter markerade med * krävs vid registrering, resten (kursiva) är valfria när du väl blivit medlem.)

Alla inloggade Inloggade på ens vänlista Privat (visas ej)
För- och Efternamn: *
Födelsedatum: * ✓ (endast ålder visas)
Län och stad: *
E-post: *
Adress:
Telefonnummer:

Enhetsinformation

Vi lagrar IP-adress, samt vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder vid inloggning. Detta gör vi för att förbättra upplevelsen på sidan och förbättra säkerheten.

Google Analytics

Vi använder oss av verktyget Google Analytics från Google som visar statistik över antal besökare, IP-adresser, med mera. Detta statistikverktyg har även sina egna cookies som lagras på din dator. Vi använder också cookies för att anpassa innehållet/annonserna till besökarna via det annonsverktyg som vi använder, i detta fall Google Adsense. I och med detta så vidarebefordras information om din användning av vår webbplats till Google Adsense. Läs mer på Google's sida Hur Google använder data när du använder våra partners webbplatser eller appar".

Butiken

Om du beställer saker ur SvenskaMagics webshop behöver du ange namn och adress för att det som beställts ska kunnas skickas till dig. Uppgifterna om vad du köpt sparas i 10 år.

Torget

Som medlem på SvenskaMagic kan du även välja att nyttja köp/byt/sälj-funktioner under avdelningen "Torget". För att underlätta att ta emot betalningar via bankkonto kan du spara din kontouppgifter under din profil. Den informationen visas sedan i de köp/sälj-avtal (kallad "bizar") som skapas mellan dig och den andre parten.

Om du köper något via en biz kommer den säljande parten att få se dina adressuppgifter, för att kunna skicka de sålda korten/produkterna till dig.

All data knuten till en biz sparas i 10 år.

Våra medlemmars rättigheter

Du kan om du så önskar ta del av de uppgifter som vi har om dig och kontaktar i sådana fall Admin som är den som sköter om det. Du kan själv uppdatera alla personuppgifter om dig själv via din profil, om de uppgifterna av någon anledning ändrats eller är felaktiga.

Borttagning av medlem

Om du önskar avsluta ditt konto så ska du kontakta Beakid som då tar bort ditt konto.

Vi vill göra dig uppmärksam på att om det av någon anledning finns andra lagar och regler som gör att vi inte kan ta bort uppgifterna, så döljs de och visas enbart för de som måste få ta del av uppgifterna.

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!