Magic the Gathering
Magic the Gathering33977 medlemmar 689 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 
18:13, 9/10 -22
Flera 30årsjubileum-produkter!
av Beakid
Som ni kanske vet och som vi tidigare rapporterat så firar Magic 30-årsjubileum i år och tidigare i veckan var det dags att presentera ett gäng nya produkter och promos för att fira detta.

Vi drar av det största plåstret med en gång - "30th Anniversary Edition"!

30th Anniversary Edition

Kanske har ni redan sett tråden 10.000kr för ospelbara proxies från pappa Wizards. här på SvM och ja, det är i princip vad det handlar om.


30th Anniversary Edition är en speciell utgåva på det sättet att det innehåller reprints av kort på Reserved List, såsom Black Lotus och Volcanic Island, men med en annan baksida och därmed inte legal i någon turnerings-Magic. Med undantag från sex kort (Contract from Below, Darkpact, Demonic Attorney, Earthbind, Weakness och Crusade) är hela setet en "kopia" av Beta.


Baksidan


I modern ram


I retro ramFrån och med 28 november kommer det gå att köpa en liten låda med 4 boosters i för... wait for it... $999. Det är cirka 11 214 SEK för fyra boosters med proxies det.

Varje booster innehåller 15 kort: 1 rare, 3 uncommons, 7 commons och 2 basic-länder, alla i den moderna ramen. Tillkommer gör 1 basicland i retroramen samt 1 annat kort i retroramen. Och en token. I 3 av 10 boosters kommer det extra retro-kortet vara rare. Med andra ord kan du öppna både Black Lotus och Mox Jet i samma pack. Men, igen, dessa är proxies... som Wizards nog är ganska medvetna om brukar vara okej att spela med i både Commander och icke-sanktionerade Vintage-turneringar.

Låt oss kika på lite fler kort från setet:
En Human Wizard token - känner du igen illustrationen?

Hela kort-galleriet hittar du här (och inom kort såklart också i vår kära Kortpärm :)Dominaria Remastered

Nästa år kommer den andra pappers-Remastered-produkten (den första var Time Spiral Remastered, mars 2021) - nämligen "Dominaria Remastered". Denna gång handlar det om reprints från hela Magics historia och som du kommer kunna drafta med, vad jag gissar‚ tämligen dyra booster packs.

Här är några kort från setet som vi fått se hittills. Först ut är release-promot du kan få i en Wizards Play Network-ansluten butik: Counterspell.Vidare kommer en salig blandning av göttiga kort (här i retro-ramen pga de är snyggare, amiright?):

Dominaria Remastered släpps 31e mars 2023.Regional Championship promos

Om du spelar i en Regional Championship Qualifier nästa år kan du få en av dessa läckra blåa kort (oklart hur läckert ett kort kan bli om det är mono-blått, men men):Alla som deltar får en sån härGör du bra ifrån dig i kvalet får du en sån här


Om du går vidare från kvalet och får spela i en Regional Championship får du en Snapcaster Mage... i turban?Exakt hur/var/när du kan få dessa promos kan du hitta på magic.ggOch så lite prerelease-promos...

Lite i skymundan av de andra nyheterna här presenterade Wizards även de kvarvarande 30th Anniversary Prerelease Promos - du hittar samtliga inlagda här i Kortpärmen. Speciellt den där italienska Vindicate ser läcker ut :)


Källa: Wizards

---------------------

UPDATE: Nu har vi hela 30th Anniversary Edition inne i Kortpärmen (inkl. retro-versionerna)

 

KOMMENTARER 6 st


414448
 
@Gurgeh: fullträff!
Skriven: 10:18, 10/10 -22

aginamist
 
Det här kommer döda Magic.
Skriven: 10:00, 10/10 -22

GTO
 
Gillar också Boparna!
Skriven: 09:16, 10/10 -22

Gurgeh
 
"Vi vill fira Magics 30-årsjubileum med de av våra kunder vi bryr oss om: de som är beredda att lägga en halv månadslön på 60 slumpmässiga proxy-kort."
Skriven: 08:39, 10/10 -22

DaSo
 
Svartkantad BoP med original bild är mys. Allt annat är mindre intressant.
F.ö. om någon vill ha power proxies som faktiskt är lagliga att köpa och väldigt snyggt gjorda, så leta upp @theproxyguy på twitter. Tror han tar $40 för ett playset av P9, han har även snygga duals (med bilder ritade av John Avons son).
Skriven: 20:56, 9/10 -22

414448
 
Nya kort med gamla ramen är ju alltid välkommet. Gamla kort med nya ramen, däremot...
Skriven: 18:38, 9/10 -22


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

 

Nyheter OKTOBER 2022

26okt: Magic World Championship XXVIII! (8 k.)
19okt: Mötesprotokoll Föreningen och avdelningarna senaste tiden (0 k.)
18okt: Svensk LGS hyllad av stor MTG youtuber (5 k.)
10okt: 10 okt Banned & Restricted Announcement (12 k.)
9okt: Flera 30årsjubileum-produkter! (6 k.)
3okt: UNF i KP! (4 k.)
1okt: The Brothers' War! (10 k.)

Byt månad:

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!