Magic the Gathering
Magic the Gathering33873 medlemmar 726 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 
12:19, 22/7 -22
Dominaria United!
av Beakid
Igår kväll svensk tid gav Wizards oss en smygtitt på septembers stora set, Dominaria United - och förutom ett par nya kort kom det riktigt intressant information om "Lost Legends"!
Magic firar 30 år i år och vad passar då bättre än att återvända till platsen där allt började - Dominaria!

"30 years ago, a high fantasy plane set the stage for the battles of planeswalkers and titans of wizardry. It was filled with elves and goblins and dragons and angels spread across beautiful landscapes where the crack of spellcasting could be heard. Evocative and inviting, the rich depth of stories to be told was just beginning to be realized."Dominaria United är ett Standard-legalt set som släpps i butik 9e september, men redan 10-18e augusti kommer du kunna läsa storyn bakom setet hos Wizards, som sedan överlappar i previews.

Med det sagt, dags för det mest intressanta från gårdagens presentation - "Lost Legends"!


Lost Legends

Som hämtat ur en dröm hittade Wizards massvis med oöppnade Legends-lådor i ett lager mitt ute i ingenstans i Washington State. Samtliga lådor och boosters öppnades och alla kort* kommer nu gå att få i 3% av alla Collector Boosters! Japp, du kan alltså öppna en The Tabernacle at Pendrell Vale i ett Dominaria United Collector Booster. Ganska galet.

* Med undantag från ett gäng kort, se Wizards artikel för lista.

Se Wizards presentation om Lost Legends för lite härliga klipp från booster-öppnandet:
Produktbilder

Nu dags för lite produktbilder!


Nya kort!

Vad är det då för kort som kommer i Dominaria United? Wizards gav oss såklart ett par previews att dreggla över:

Llanowar Loamspeaker (buy-a-box-promo och regular card)


Shivan Devastator (Game Day-promo och regular card)
Oh oh, verkar som att Phyrexians har hittat till Dominaria!Tur att Jaya (och Teferi) är här för att bekämpa dem.Vi avslutar med fem snygga basic-länder som kommer gå att få tag på i Jumpstart-boosters (och på andra sätt som Wizards ska berätta senare):Läckra va?


Legends Retold Box Toppers

"Lost Legends" är inte enda kopplingen till Legends - som boxtopper promo kommer 19 olika legender och 1 planeswalker från Legends att återvända - med modern design och Commander-legalitet. Ramirez DePietro är tillbaka, men inte som en 4/3-a first striker för 6 mana:


Ramirez DePietro

Även Tor Wauki och Jasmine Boreal kommer tillbaka.


Tor Wauki
Jasmine Boreal

Prerelease promos

Fr.o.m Dominaria Uniteds prerelease kommer Wizards, för att fira 30 år, att bjuda på ett par promo-kort under prerelease-helgerna. Dessa kort kommer gå att få tag på under de nästkommande 8 prereleaserna och varje kort speglar varsitt år i Magics historia. De tre (av 30) första korten ser ut så här:Sju av korten, inklusive Fyndhorn Elves här ovan, kommer i ett annat språk än engelska :)


Sist men inte minst...

Inte relaterat till Dominaria United, men Wizards visade även upp de tre promos du kan vinna om du deltar i Store Championships i oktober.Alla som deltar får en Spell Pierce
Top8ar du får du en Gilded Goose
Vinner du får du en textless Omnath (lol!)Så... det var nog allt och missade vi något hittar du det säkerligen i Wizards massiva artikel!

Glad sommar! :)

 

KOMMENTARER 12 st


Rallarn_
 
Jag tänkte exakt samma tanke.. :( Nästa år "hittar" dem väl ett lager fullt med Revised eller Urza's också.. "Rackarns flyt vi har nu hörrni"...
Skriven: 14:45, 22/7 -22

pudas_beast
 
Om det låter som en dröm att wizards "hittar" massa legendsboosters är det nog för att det förmodligen är det. Smart sätt att kringgå reservedlist att "hitta" (*host host* printa nya) booster fresh legendskort och stoppa in dem i boostrar för att sälja skiten ur dominaria.
Skriven: 13:55, 22/7 -22


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

 

Nyheter JULI 2022

22juli: Dominaria United! (12 k.)
21juli: Historic Anthology 6 & Explorer Anthology 1! (2 k.)

Byt månad:

  The Brothers' of War! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!