Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 653 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 
12:05, 26/2 -21
Magic - Universes Beyond
av Ichorid
Har du någonsin varit sugen på att equippa The One Ring på Darth Vader och sedan låta honom crewa USS Enterprise? Detta kommer kanske att kunna bli en möjlighet i och med Universes Beyond.

Med Universes Beyond så sträcker sig Magic ut till andra världar och karaktärer och presenterar dessa i Magickort format. Vi har redan sett ett exempel på detta med Secret Lair: The Walking Dead, och dessa Universes Beyond kort kommer även de att bära samma slags foilstämpel som The Walking Dead korten:



Universes Beyond kort kommer inte att vara standardlegala, men de bör sannolikt vara lagliga i samma format som The Walking Dead korten är legala i.

Vissa Universes Beyond släpp kommer att ske i Secret Lair form, medans andra kan släppas i form av t.ex. Commander produkter hos din lokala Magicbutik.

De universum som kommer besökas närmast är Warhammer 40,000 och The Lord of the Rings. Wizards har bekräftat att det kommer Commander-lekar med Warhammer 40K-temat, men om det blir fler produkter är inte avslöjat.

Warhammer-produkten kommer år 2022, men när Lord of the Rings kommer vet vi inte ännu, dock att det ska röra sig om en Lord of the Rings-expansion.

Vad sägs?

Källa: Wizards

Se även Eldors forumpost här på SvM :)

 

KOMMENTARER 14 st


duperhasse
 
Lotr i mtg form kan nog bli kul!

Men hoppas och tror att de kommer hållas isär. Ex lär ju commander folket bara banna allt som inte är ”äkta mtg” om det inte passar. Det blir nog bra :)
Skriven: 13:09, 26/2 -21

Yoggoth
 
Är det bara jag som tycker symbolen ser ut som ett par kalsonger?
Skriven: 12:50, 26/2 -21

gizlow
 
När sales-avdelningen tar över designbesluten. Härligt.
Skriven: 12:34, 26/2 -21

Rille3
 
Kul för de som gillar sådant antar jag och jag hoppas de gör det här för att folk faktiskt vill ha det. Jag vill ju att magic ska leva vidare. Men för mig börjar det mer och mer kännas som ide torka på wizards och man provar allt möjligt.
Lite för mycket set och olika versioner av samma kort har gjort att jag själv inte köpt boosters eller liknande sedan Eldritch Moon.

Hur mycket jag än gillar star wars, lotr osv. Så är det inget jag är super sugen på att ha på magic kort, men får väll hoppas att inte alla känner som jag.
Skulle hellre se att man gick tillbaka och titta lite vad man gjorde rätt långt tillbaka i tiden, fallen empires vore en start för själva bilderna.
Skriven: 12:33, 26/2 -21


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

 

Nyheter FEBRUARI 2021

26feb: Magic - Universes Beyond (14 k.)
19feb: Smygtitt på Strixhaven! (14 k.)
17feb: SvenskaMagic #Arena 2021 (2 k.)
15feb: Ban-bonanza! (18 k.)
13feb: Spelarstream från dagens Vintage-turnering (4 k.)
11feb: Nya Judge-promos! (5 k.)
10feb: Uro kommer bannas! (9 k.)
4feb: Vintage WebCam 13e februari (1 k.)

Byt månad:

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!