Magic the Gathering
Magic the Gathering32480 medlemmar 765 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 
18:59, 27/7 -20
Zendikar Rising!
av Beakid
Mark Rosewater höll i helgen en SDCC Online-panel där han presenterade både produktbilder, illustrationer och ett gäng hints om höstens set "Zendikar Rising".

För tredje gången besöker vi Zendikar och denna gång lurar inga Eldrazi-monster överhuvudtaget. Wizards har lärt sig av misstaget med Battle for Zendikar, setet som första gången lät oss återvända till Zendikar, och lovar att denna gång ligger fokus på den härliga äventyrs-känslan som världen har att bjuda på.

Rosewater berättade att två av mekanikerna från någon av de tidigare fem Zendikar-seten kommer att återvända - tillsammans med sex(!) dual-länder.

“Many years ago I made six dual lands that I was very proud of that I thought were really cool and I’ve been trying to get them into a set. And finally, I’m happy to say that in Zendikar Rising, my six dual lands finally find a home and I think you guys will really like them.”

Det kommer också tre Planeswalkers i Zendikar Rising - Jace, Nissa och Nahiri! En legendarisk creature kommer återvända - i en ny färg (baserat på produktbilderna ser det ut som att det rör sig om en vit Omnath).Och här är illustrationerna som visades upp i panelen:


Rätt coola va?


Set BoostersOk, är ni redo? Wizards kommer släppa ännu en ny booster-variant i och med Zendikar Rising. Boostret kallas "Set Booster" och är inte tänkt att draftas. Innehållet är 14 kort av blandad raritet (mellan 1 till 4 rares) samt ett "art card" (som i Modern Horizons-boosters) och ett reklam-kort ELLER ett slumpvist kort utav 300 utvalda kort från Magics historia. Dessa reprints ser ut som original-kortet, fast med en liten Planeswalker-symbol nere i hörnet (som i Mystery Boosters). Exakt vilka 300 kort det rör sig om vet vi ännu inte, men Wizards har visat upp tre av dem:Läs mer om Set Boosters hos Wizards.

 

KOMMENTARER 5 st


ozckarr
 
Och min hjärna fokuserar på Omnaths gula arm. Vi får en nog en Omnath för att fortsätta cykeln!
Skriven: 22:13, 28/7 -20

duperhasse
 
Me like :)
Skriven: 13:40, 28/7 -20

latsblaster
 
Set boosters kanske är en bättre variant av collector boosters men tyvärr verkar de också bli onödigt dyra. Tror det här kan bli bättre än eldrazi-skiten hösten 2015.
Skriven: 22:55, 27/7 -20

vivalatapioca
 
Return to return to zendikar. Gäsp! Jag är mätt sen länge.
Skriven: 21:48, 27/7 -20

Iniovan
 
Underbart cool art och haha, Sea Gate dyker upp! :D
Skriven: 19:34, 27/7 -20


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

 

Nyheter JULI 2020

31juli: Double Masters i KP! (2 k.)
27juli: Zendikar Rising! (5 k.)
26juli: SvM Invitational (2 k.)
25juli: 2020 Players Tour Finals! (1 k.)
25juli: SvM Open 3 - Standard Stream (0 k.)
8juli: B&R Announcement 13 juli! (26 k.)

Byt månad:

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!