Magic the Gathering
Magic the Gathering34892 medlemmar 694 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 
21:44, 2/3 -20
Måndagskväll-nytt!
av Beakid
Lite dagsfärsk information samt saker som fallit mellan stolarna har vi samlat här i denna goa måndagskvälls-nyhet. Välkomna!

Unsanctioned



Ja, varför har vi inte skrivit om den här nya humor-utgåvan förrän nu, ett par dagar efter den släppts? Kan det vara för att utgåvan endast innehåller 16 nya kort och 80 reprints? Kanske för att det intressantaste med Un-seten alltid är de fem fullart-basicländerna? Vem vet! Hursomhelst så finns uppföljaren till Unglued, Unhinged och Unstable nu inlagd i Kortpärmen.



Secret Lair Drop Series



Även här har vi inte rapporterat samma sekund som det annonserades, men faktum är att det sedan vår senaste nyhet i mitten av februari har presenterats två (2!) nya drop - "International Women’s Day" (fem kvinnliga Magic-legender, släpps 8e mars) samt "Thalia, Guardian of Thraben" (fyra Thalias med olika art, släpps 12 mars).



De verkar inte ha några planer på att sakta ner med Secret Lair Drop Series, för några dagar sedan startade de ett Twitter-konto dedikerat till produkten. Hursomhelst så hittar du alltid de senaste Secreat Lair-korten i vår kära Kortpärm.



MagicFest Turin inställt

Wizards tar det säkra före det osäkra och ställer in Magic Fest Turin i Italien pga rädsla för Corona-viruset :/ Har du betalt inträde eller signat upp dig för turneringar dit får du pengarna tillbaka. Mer info här.



Modern + Standard i nästa PT-säsong

Förra veckan presenterade Wizards formaten för nästa Players Tour-säsong. Denna säsong har som bekant varit Pioneer + "Theros Beyond Death"-draft - nästa blir Modern + Standard. Ingen limited alls med andra ord. Nästa säsong (oktober) är dock booster draft åter på menyn då det bjuds på Standard + "Zendikar Rising" Booster Draft.



Banned & Restricted Announcement Announcement

Så har det till slut hänt - Wizards har idag annonserat att man den 9e mars kommer att presentera en Banned & Restricted-announcement. Kommer något kort från Pioneers Dimir Inverter att ryka tro? Eller kanske Underworld Breach i Legacy? Diskutera i smågrupper!


 

KOMMENTARER 3 st


Nixxan
 
ImpossibleFFS: Har du missat utvecklingen hos WOTC den senaste tiden? De vill inte göra annat än att annonsera. Vare sig det är nya produkter eller annonseringar om annonseringar som du säger.
Skriven: 10:53, 4/3 -20

ImpossibleFFS
 
Ja de annonserade att de skulle annonsera när de skulle annonsera bans. Nu har de annonserat att de ska annonsera bans. Vad är det för fel med att bara annonsera bans?
Skriven: 07:39, 4/3 -20

Zargnar
 
Trevligt att få lite info angående B&R list update. Ska bli intressant och se vad de gör
Skriven: 08:26, 3/3 -20


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

 

Nyheter MARS 2020

28mars: Corona försenar Ikoria (4 k.)
27mars: Lincon 2020 är inställt! (1 k.)
21mars: MagicFest Online & MTGO Super Qualifiers (6 k.)
13mars: Making Fetch happen — Secret Lair: Ultimate Edition (15 k.)
13mars: Players Tour Finals och flera MagicFester inställda (4 k.)
11mars: Gothcon inställt! (10 k.)
9mars: B&R Announcement 9 mars (3 k.)
8mars: Butiks-versionen av Mystery Boosters (4 k.)
3mars: GP Lyon i helgen (4 k.)
2mars: Måndagskväll-nytt! (3 k.)

Byt månad:

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!