Magic the Gathering
Magic the Gathering30990 medlemmar 933 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 
08:36, 24/9
World Championship över!
av Beakid
Efter både en protest och en diskvalificering avgjordes till slut helgens World Championship i en final mellan förra årets finalist, spanska Javier Dominguez, och Polens Grzegorz Kowalski.

Den stora grand finalen av Kaladesh Standard avgjordes mycket passande i en RB Aggro-mirror där Dominguez efter tre dueller låg under med 1-2. Tack vare bl.a. sideboard-kortet The Eldest Reborn lyckades han dock ta sig tillbaka, tvinga Kowalski att spela en sista avgörande duell och där spela massa spells på raken för att låsa upp Hazoret the Fervent som sedan kunde swinga med laget för lethal. Grattis Javier Dominguez, 2018 års World Champion!


Dominguez vinner!

Hur gick det då för vår Elias Watsfeldt, herr Draft Master? Elias gick 1-2 i första draften och sen 2-2 i constructed. På lördagen var det dags för 1-2 i draft igen för att sedan avsluta turneringen med 3-1 i constructed och en 14e plats. 4 Pro Tour points och $5,000 blev priset - grattis!

I Pro Tour Team Series Championship vann amerikanska laget Ultimate Guard över argentiska/brasilianska/portugisiska laget Hareruya Latin. Läs mer om hela World Championship på moderskeppet!

PT Picks-poäng har såklart även delats ut - denna gång var det Laggie som plockade hem flest poäng (21p). Grattis! Se hur det gick för dig här!

 

KOMMENTARER 2 st


Discus
 
Det blir diskning om han medvetet försökt dölja att han begått ett misstag. Jag utgår från att det var det som det handlade om här.
Skriven: 22:07, 24/9

MrBlack
 
Hård diskning om han upptäckte att han hade dragit ett kort från sb efter en runda, kan ha vart motståndarens runda. Trodde praxis var att man förlora en duel/match, inte diskning från hela turneringen?
Skriven: 17:52, 24/9


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

 

Nyheter SEPTEMBER 2018

24sept: World Championship över! (2 k.)
21sept: Magic World Championship är igång! (18 k.)
20sept: Guilds of Ravnica i KP! (2 k.)
19sept: PT Picks World Champs! (3 k.)
18sept: Nytt VM-lag + PT Picks-poäng! (4 k.)
16sept: Joel Larsson i final! (9 k.)
13sept: PT Picks Sthlm! (0 k.)
10sept: I helgen smäller det - GP Stockholm! (8 k.)
7sept: Sex Pro Tours nästa år! (8 k.)
5sept: Guild War! (3 k.)
2sept: Mythic Edition! (21 k.)
2sept: Guild Kit Decks (3 k.)

Byt månad:

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!