Magic the Gathering
Magic the Gathering34959 medlemmar 629 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Medlemsinfo Forumposter | Have (9636) / Want (0) | Lekar (0) | Verkstadskort (0) 

Karolina_Sahlin's kort

Här kan du kika på Karolina_Sahlin's alla kort samt lägga dem i din varukorg inför en biz :) I visningslägena Bilder och Formaterad text trycker du kortets namn för att poppa upp den lilla info-rutan.

KAROLINA_SAHLIN S HAVE INFO
"Försäljning av Olle Sahlins (Willypold) kortsamling. Jag fyller på lite i taget, då det är många kort och jag inte kan göra detta på heltid. Jag skickar så fort jag kan efter avslutad försäljning.

Då jag inte har inventerat den enorma samlingen kan jag tyvärr inte svara på om något specifikt kort finns innan jag lagt upp det här.

Köparen betalar frakt, jag skickar när jag fått pengarna. Bor du i Stockholmsområdet kan vi ses och lämna över. Skriv ditt användarnamn när du betalar.

Fraktkostnad: Enligt Postnords portotabell, jag väger paketet (kort + emballage) och meddelar fraktkostnad. Betalning via Swish eller till bankkonto.

Tala om ifall du vill att jag skickar spårbart. Jag kan inte garantera att jag kan lägga alla kort i plastficka, då jag inte har jättemånga. Däremot förpackar jag så säkert det bara går. Jag filmar/fotar när jag lägger breven i brevlådan. ;-)

När det gäller kortens skick har jag lite svårt att bedöma det. Olle var rädd om sina kort, de ligger i lådor eller pärmar, vissa i plastfickor. Jag följer skickguiden så gott jag kan när jag lägger upp korten. Kontakta mig gärna om du vill att jag tar bilder på något specifikt kort.

Skulle du inte hålla med mig om bedömningen när du får korten, kontakta mig innan du ger en negativ reff, så får vi se vad vi kan komma överens om. Då det här är ny mark för mig och det dessutom är ganska jobbigt för mig känslomässigt att sälja min avlidne makes saker ber jag er hålla en trevlig ton och ha tålamod om jag inte riktigt vet hur allt fungerar."


Filter

Vad: Have Want      Sök på: Kort Objekt
Visa som: Text Formaterad text Bilder
Expansion:
Färger: Land
Kortnamn: Raritet:
Måste vara:
Format:

Språk: Skick: Foil: Signerad: Flagga:
Sortera efter:


HAVE
Namn Exp Skick Språk Foil Sign Byt Köp Auktion
Reminisce Onslaught EX eng 3:-
Reminisce 9th Edition EX eng 2:-
Reminisce 9th Edition EX eng 2:-
Reminisce 9th Edition EX eng 2:-
Reminisce 9th Edition EX eng 2:-
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!