Magic the Gathering
Magic the Gathering34221 medlemmar 680 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Medlemsinfo Forumposter | Have (10182) / Want (119) | Lekar (0) | Verkstadskort (0) 

winona2k's kort

Här kan du kika på winona2k's alla kort samt lägga dem i din varukorg inför en biz :) I visningslägena Bilder och Formaterad text trycker du kortets namn för att poppa upp den lilla info-rutan.

WINONA2K S HAVE INFO
"MINSTA BIZ 35kr

De flesta korten jag har till salu kommer från mitt gängs draftspelande som jag säljer gemensamt. De är oftast endast spelade en gång i plastficka eller inte alls. Andra kort som tillhör min egen lilla samling är ofta köpta med den gradering som andra här på SvM satt. Alla kort är på engelska om inget annat framgår.

Alla kort jag äger är till salu...typ. Är kortet dyrt i förhållande till andras priser så är det ett kort jag köpt för att använda och är en del av min samling. Därav högt pris. Vill någon absolut köpa trots det så var så god. Men jag sänker inga priser med anledning av ovan.

Jag försöker alltid dubbelkolla innan jag skickar något. Även om jag kanske inte är bäst på att bedöma kort så gör jag vad jag kan. Jag lägger mer tid på att bedöma dyrare kort än ett bulk-rare eller uncommon / commons. Om ett kort saknar gradering (mest commons). så är det normalt sett minst EX och troligen NM. Vet du med dig att du har krav på gradering skall vara helt korrekt ber jag dig att ställa specifika frågor innan du köper. Är något trots det till missnöje så kan vi väl försöka lösa det.

När jag köper betalar jag först. När du köper betalar du först. Swish, Banköverföring & kontanter på plats fungerar.

Kort skickas om möjligt i särskilt kuvert med styv kartong samt i zip lock påse för att skydda dem mot kyla fukt. Detta kostar mig 3,5kr per försändelse så MINSTA biz är därför 35kr. Jag tar inget ansvar för postens hantering. Vill du ha någon form av garantier behöver du betala för spårbart alternativ och/eller försäkring.

När jag packat dina kort markerar jag dem som skickade, men jag lägger dem på låda först den dag som lådan töms för att undvika fukt, kyla och vandalisering.

Gällande porto så väger jag varje försändelse som verkar vara på gränsen och tar porto efter det. Detta då jag har mer packmatrial än SvM verkar ta höjd för.

MINSTA BIZ 35kr"


Filter

Vad: Have Want      Sök på: Kort Objekt
Visa som: Text Formaterad text Bilder
Expansion:
Färger: Land
Kortnamn: Raritet:
Måste vara:
Format:

Språk: Skick: Foil: Signerad: Flagga:
Sortera efter:


HAVE
Namn Exp Skick Språk Foil Sign Byt Köp Auktion
Simian Sling Kamigawa: Neon Dynasty NM eng Ja 1:-
Simian Sling Kamigawa: Neon Dynasty NM eng Ja 1:-
  March of the Machine Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!