Magic the Gathering
Magic the Gathering34097 medlemmar 694 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Medlemsinfo Forumposter | Have (7809) / Want (157) | Lekar (0) | Verkstadskort (0) 

winona2k's kort

Här kan du kika på winona2k's alla kort samt lägga dem i din varukorg inför en biz :) I visningslägena Bilder och Formaterad text trycker du kortets namn för att poppa upp den lilla info-rutan.

WINONA2K S HAVE INFO
"Porto från och med 1:a Januari 2023 - 15kr

De flesta korten jag har till salu kommer från mitt gängs draftspelande som jag säljer gemensamt. De är oftast endast spelade en gång i plastficka eller inte alls. Andra kort som tillhör min egen lilla samling är ofta köpta med den gradering som andra här på SvM satt. Alla kort är på engelska om inget annat framgår.

Alla kort jag äger är till salu...typ. Är kortet dyrt i förhållande till andras priser så är det ett kort jag köpt för att använda och är en del av min samling. Därav högt pris. Vill någon absolut köpa trots det så var så god. Men jag sänker inga priser med anledning av ovan.

Jag försöker alltid dubbelkolla innan jag skickar något. Även om jag kanske inte är bäst på att bedöma kort så gör jag vad jag kan. Jag lägger mer tid på att bedöma dyrare kort än ett bulk-rare eller uncommon / commons. Om ett kort saknar gradering (mest commons). så är det normalt sett minst EX och troligen NM. Vet du med dig att du har krav på gradering skall vara helt korrekt ber jag dig att ställa specifika frågor innan du köper. Är något trots det till missnöje så kan vi väl försöka lösa det.

Jag har sällan ork att hålla på med byten men är lite nyfiken på commander och jagar just nu lite blandade kort/staples till formatet. Fokuserar då på borderless varianter och olika alt art som tilltalar mig.

Jag har normalt sett ganska bra koll på min have. Men pga av den tråkiga buggen på svm som ibland kastar tillbaka sålda kort till säljaren efter reffning kan det förekomma att kort inte längre finns. Jag håller numera koll på detta, men tidigare bizar kan tyvärr ha levt rövare med min have lista.

När jag köper betalar jag först. När du köper betalar du först. Swish, Banköverföring & kontanter på plats fungerar.

Kort skickas i särskilt kuvert med styv kartong. För enskilda kort över 200kr lägger jag ned dem i en top loader. Jag tar inget ansvar för postens hantering. Vill du ha någon form av garantier behöver du betala för spårbart alternativ och/eller försäkring.

Gällande porto så väger jag varje försändelse som verkar vara på gränsen och tar porto efter det. Detta då jag har mer packmatrial än SvM verkar ta höjd för.

Porto från och med 1:a Januari 2023 - 15kr"


Filter

Vad: Have Want      Sök på: Kort Objekt
Visa som: Text Formaterad text Bilder
Expansion:
Färger: Land
Kortnamn: Raritet:
Måste vara:
Format:

Språk: Skick: Foil: Signerad: Flagga:
Sortera efter:


HAVE
Namn Exp Skick Språk Foil Sign Byt Köp Auktion
Hissing Quagmire Prerelease EX eng Ja 25:-
Hissing Quagmire Oath of the Gatewatch EX eng Ja 10:-
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!