Magic the Gathering
Magic the Gathering34884 medlemmar 641 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Medlemsinfo Forumposter | Have (10) / Want (31) | Lekar (0) | Verkstadskort (1) 

winona2k's kort

Här kan du kika på winona2k's alla kort samt lägga dem i din varukorg inför en biz :) I visningslägena Bilder och Formaterad text trycker du kortets namn för att poppa upp den lilla info-rutan.

WINONA2K S HAVE INFO
"MINSTA BIZ 40kr

Alla kort jag äger är till salu...typ. Är kortet dyrt i förhållande till andras priser så är det ett kort jag köpt för att använda och är en del av min samling. Därav högt pris. Vill någon absolut köpa trots det så var så god. Men jag sänker inga priser med anledning av ovan.


SKICK:

Jag försöker alltid dubbelkolla innan jag skickar något. Även om jag kanske inte är bäst på att bedöma kort så gör jag vad jag kan. Jag lägger mer tid på att bedöma dyrare kort än ett bulk-rare eller uncommon / commons. Om ett kort saknar gradering (mest commons). så är det normalt sett minst EX och troligen NM. Vet du med dig att du har krav på gradering skall vara helt korrekt ber jag dig att ställa specifika frågor innan du köper. Är något trots det till missnöje så kan vi väl försöka lösa det.

FOIL: Utgå från att det alltid är någon form/grad av pringle effekt på magic foils då kvaliten på dessa allt för ofta är usel.

FRAKT:

Gällande porto så väger jag varje försändelse som verkar vara på gränsen och tar porto efter det. Detta då jag har mer packmatrial än SvM verkar ta höjd för. Jag tar inget ansvar för postens hantering. Vill du ha någon form av garantier behöver du betala för spårbart alternativ och/eller försäkring.

Upp till 16 kort - 18kr.
Upp till 36 kort - 36kr

När jag packat dina kort markerar jag dem som skickade, men jag lägger dem på låda först den dag som lådan töms för att undvika fukt, kyla och vandalisering.

MINSTA BIZ 40kr"


Filter

Vad: Have Want      Sök på: Kort Objekt
Visa som: Text Formaterad text Bilder
Expansion:
Färger: Land
Kortnamn: Raritet:
Måste vara:
Format:

Språk: Skick: Foil: Signerad: Flagga:
Sortera efter:


HAVE
- inga kort -
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!